Şampiyona milli piyango çekilişinde

Güncelleme Tarihi:

Şampiyona milli piyango çekilişinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 11:02

Milli Piyango'nun 29 Haziran çekilişinde Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası teması kullanılacak.

Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Milli Piyango'nun 29 Haziran'da yapacağı çekilişte Türkiye'nin ev sahipliğindeki 2010 FIBA Dünya Şampiyonası temasının kullanılacağı bildirildi.

Açıklamada, 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri'de gerçekleştirilecek 2010 FIBA Dünya Şampiyonası için geri sayımın devam ettiği, organizasyonun tanıtım çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğü kaydedildi.

Bu çalışmalar kapsamında şampiyonada yaşanacak heyecandan önce Milli Piyango'nun 29 Haziran 2010 tarihinde yapacağı çekilişte başka bir heyecan yaşanacak. Her ay 3 farklı periyotta çekiliş yapan ve bu çekilişlerde farklı temalar kullanan Milli Piyango İdaresi, 20 Haziran'da satışa çıkacak biletlerinde tema olarak 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nı kullanacak. Talihliler, Milli Piyango İdaresi'nin 29 Haziran'da yapacağı çekilişte belli olacak. Biletler, tüm Türkiye'de 10 gün boyunca satışta kalırken, bu proje ile şampiyonanın tanıtımı farklı bir platformda farklı bir heyecanla birleşerek gerçekleştirilmiş olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!