Şampiyona hazırlıkları 33 patenciyle birlikte

Güncelleme Tarihi:

Şampiyona hazırlıkları 33 patenciyle birlikte
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2013 11:27

Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Kocaeli'de düzenlenecek Artistik Buz Pateni 1.Grup Teşvik Şampiyonası hazırlıklarını 33 patenciyle sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kağıtsporlu patenciler, Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 8-10 Kasım'da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonu'nda düzenlenecek şampiyona çalışmalarına haftada 6 gün yaptığı antrenmanla devam ediyor.

Antrenör Rana Belkız Gökmen, yaptığı açıklamada, Kağıtspor olarak şampiyonaya 33 sporcuyla katılacaklarını ifade ederek, yaş gruplarına göre haftada 6 gün çift veya tek antrenman yaptıklarını söyledi. Her grubun antrenman sonrasında dans ve cimnastik dersi aldığını belirten Gökmen, sporcuların moral ve motivasyonunun iyi olduğunu kaydetti.

Gökmen, "33 sporcudan yarıdan fazlasının Türkiye Şampiyonası'na gitmesini hedefliyoruz" diyerek, "Bu sezon çok yeni patencimiz var, bunların yarısını çıkarırsak bizim için başarıdır. Aynı şampiyonaya geçen yıl 25 sporcuyla katılmıştık, bu yıl sayıda artış var. Son dönemde artistik buz patenine ilgi artıyor" ifadesini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!