Şampiyon modeline döndü

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon modeline döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 00:34

Talisca’nın sakatlığı nedeniyle Şenol Güneş’in Trabzonspor maçındaki kilit oyuncusu, geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi Oğuzhan olacak. Atiba ve Tolgay defans önünde, Oğuzhan ise, forvet arkasında yer alacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımdaki sakatlıkların çokluğu nedeniyle orta alanda şampiyon kadrodaki isimlere döndü. Tecrübeli teknik adam, bugünkü zorlu Trabzonspor maçında orta alanı Atiba, Tolgay ve Oğuzhan üçlüsüne teslim edecek.

Siyah beyazlıların bu maçtaki en büyük güvencesi Oğuzhan olacak. Uzun bir sakatlıktan çıkan Oğuzhan, Napoli karşısında yedek soyunmuş ve oyuna girdikten sonra gösterdiği performansla göz doldurmuştu.

 

 CENK TOSUN YEDEĞE ÇEKİLECEK

 Güneş, Talisca’nın yokluğunda defans önünde Atiba-Tolgay ikilisine yer verip, Oğuzhan’ı da forvet arkasında kullanacak. Ancak Oğuzhan’dan beklenen verim alınamazsa, maç içinde Tolgay ile yer değiştirilecek. Cezalı Tosic’in yerine sol bekte Adriano’nın oynaması bekleniyor. İleri uçta Aboubakar’ın yeri banko. Güneş, fizik olarak iyi durumda olmayan Cenk Tosun’u yedeğe çekip sol kanatta Ömer Şişmanoğlu’na şans tanıyacak.

Haberin Devamı

 Oğuzhan, Tolgay ve Atiba, bu sezon ikisi lig olmak üzere, sadece üç maçta birlikte oynadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!