Şampiyon Konyaaltı kupasını aldı

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Konyaaltı kupasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 15:41

Şampiyon Konyaaltı kupasını aldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, şampiyonluk kupasını aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte alarak, coşkularına ortak oldu.

Antalya Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, için Konyaaltı Atatürk Stadyumu'nda kupa töreni düzenledi. Törene Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut, Türkiye Futbol Federasyonu Antalya İl Temsilcisi İsmail Şener, Konyaaltı Belediyespor Başkanı Ayhan Abay, idareciler, futbolcular ve aileleri katıldı.

Başkan Muhittin Böcek, şampiyon takımın futbolcularını ve teknik heyeti tek tek kutladı. “Yiğit düştüğü yerden kalkar dediniz ve tekrar şampiyon oldunuz" diyerek sözlerine başlayan Muhittin Böcek, “Bu sezon çok güzel başarılara imza attınız. Bu şampiyonluğu hak ettiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum. İlerleyen yıllarda daha da güzel başarılar elde edeceğiz" dedi.

ASKF Başkanı Metin Bulut da amatör spora her zaman desteğinden dolayı Başkan Böcek'e teşekkür etti. Başkan Böcek, daha sonra şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte kaldırdı. Başkan Böcek, futbolculara elleriyle baklava ikram etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!