Şampiyon boksörlere Vali'den ödül

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon boksörlere Validen ödül
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2017 10:58

Şampiyon boksörlere Vali'den ödül

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRKİYE Boks Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Artvin ile Burdur'da düzenlenen Alt Minikler Türkiye Şampiyonasından madalya alarak dönen Gençlik Hizmetleri ve Spor takımının boksörlerini makamında kabul eden Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz boksörleri ödüllendirdi. 
Kırıkkaleli boksörlerden 32.5 kiloda Süleyman Bozer, 54 kiloda Muhammed Saki Şaşmaz Türkiye Şampiyonu olurken, diğer boksörler ise ikinci ve üçüncü olma başarısı gösterdi. Boksörleri, antrenörleriyle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Adnan Vural'ı kabul eden Vali Haktankaçmaz, "Geleceğin boksörlerini ve başarıda pay sahibi olan Antrenörleri candan kutluyorum. Başarı çalışmakla olur. İnanıyorum ki genç arkadaşlarımız boks sporunu severek yapıyorlar. En büyük arzum, başarıların devamı ile birlikte hem Kırıkkale'nin, hem de ülkemizin sesini duyurmalarıdır" dedi.
Vali Haktankaçmaz, makamında kabul ettiği şampiyon ve dereceye giren boksörlere çeşitli hediyeler verdi, antrenörleri Serdar Bozer ve Salim Dalbudak'ı tebrik etti. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Veklili Adnan Vural yaptığı açıklamada, "Sporcularımızın Artvin ve Burdur da Alt Minikler Türkiye Şampiyonu olmaları bizleri bir kez daha gururlandırdı. Sporcularımızın diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu belirten Vural, çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz. Sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Kırıkkale de boks inşallah eski günlere dönecek. Sporcularımız yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörlerimiz Serdar Bozer ve Salim Dalbudak'a emekleri için ayrıca teşekkür ederim" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!