Samos'ta pedal basacaklar

Güncelleme Tarihi:

Samosta pedal basacaklar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2017 13:34

Samos'ta pedal basacaklar

Haberin Devamı

KUŞADASI SKAL Kulübü öncülüğünde çeşitli kurumların sponsorluğunda düzenlenen 'Kalimeraba Samos 2017 Bisiklet Turu' 7-8 Ekim'de Yunanistan'ın Sisam Adası'nda (Samos) yapılacak.

Yunanistan'ın Sisam Adası'nda, 7-8 Ekim'de, 'Kalimeraba Samos 2017 Bisiklet Turu' yapılacak. SKAL Kuşadası Kulüp başkanı Rıdvan Kavi, Kuşadası'nın kardeş kenti olan Samos ile turizmde ilişkilerin geliştiğine dikkat çekerek, "Bisikletli yaşam kültürünün ve kentlerin karşılıklı ilişkilerinin gelişmesi, sosyal kaynaşmasını sağlamak için düzenlediğimiz Kalimeraba bisiklet turumuz, tüm bisiklet kulüpleri ve tutkunlarına açıktır. Bisiklet yarışı olmayacak, bisiklet ile Samos adasında belirlenen güzergahta tur olacak. Belirlenen tur güzergahı trafiğe kapatılmayacak. Ancak yerel Valilik ve Polis yardımcı olacak. Bu rota içerisinde bir teknik destek aracı olacak. Dileyen bisikletçi grupları sorumlulukları kendilerine ait olmak üzere tüm  güzergahlarda sürüş ve gezi yapabilecek. Tüm bisikletli katılımcılara forma ve Tişört armağan edilecek" dedi.

Kuşadası Limanından 7 Ekim sabahı Meander Travel'in teknesi ile yola çıkacak bisikletçiler, adanın en prestijli otellerinden Doryssa Hotel'de konaklayacak.  Katılımcılar Samos'a ulaşım, konaklama, kahvaltı, müzikli akşam yemeği için 109 Euro ödeyecek.

SKAL Kuşadası Kulüp Başkanı Rıdvan Kavi etkinliğe; Nesine.com, Ege Port ve Meander Travel'in katkı verdiğini kaydetti.

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!