Samet Aybaba: Ya kahraman olacaksın ya da 1 puanı alacaksın

Güncelleme Tarihi:

Samet Aybaba: Ya kahraman olacaksın ya da 1 puanı alacaksın
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2016 18:05

Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba maçın ardından yaptığı açıklamada "Meslektaşıma ’ya kahraman olacaksın ya da 1 puanı alacaksın’ dedim. O 1 puanı tercih etti. Futbol küme düşmüştür" dedi.

Haberin Devamı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig’de 3-3 berabere kaldıkları maçta Akhisar Belediyespor’un attığı 3. gole ilişkin, "Meslektaşıma ’ya kahraman olacaksın ya da 1 puanı alacaksın’ dedim. O 1 puanı tercih etti. Futbol küme düşmüştür" dedi.

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahadaki keyifli futbolun kötü bir hale getirildiğini belirtti. Akhisar Belediyespor’un 3. golünden sonra teknik direktör Cihat Arslan ile konuştuğunu bildiren Aybaba, şunları kaydetti:

"Meslektaşıma ’ya kahraman olacaksın ya da 1 puanı alacaksın’ dedim. O 1 puanı tercih etti. Futbol küme düşmüştür. Biz yine mücadelemizi sürdüreceğiz. Türk futbolu insanların birbirine saygısıyla, sevgisiyle, saha içi disiplini, ahlakıyla farklı görüşte bir oyun olmaktan çıktı, sadece menfaate dayalı bir oyun şekline dönüştü. El birliğiyle bütün futbolun içindeki unsurlar, futbolu küme düşürmüştür. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarlarımız oyuncularımıza biraz serzenişte bulundu. Haklılar ancak oyuncularım da elinden geleni yapıyor. Futbolla ilgili artık hiçbir şey konuşmak istemiyorum."

BAKMADAN GEÇME!