"Samet Aybaba sözleşmeli hocamız"

Güncelleme Tarihi:

Samet Aybaba sözleşmeli hocamız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2013 22:21

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türkiye'nin her yerinde rakip takımlarla ilişkilerinin iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Orman, Beko Basketbol Ligi'nde oynanan Erdemirspor-Beşiktaş maçının ardından, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti. Ziyarette, ilçede bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Orman, Posbıyık'a çalışmalarında başarı diledi. Posbıyık da Beşiktaş'ın başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, Orman'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Galatasaraylı olduğunu söyleyen Posbıyık'a Beşiktaş rozeti takan Orman, "Başkanım, bu rozetin yakandan çıkmamasını temenni ediyorum" dedi. Bunu üzerine Posbıyık da "Bana Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da rozet takmak istedi ama takamadı" karşılığını verdi. Orman, daha sonra Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği'nin bir otelde düzenlediği geceye katıldı. Beşiktaş Başkanı Orman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor'u yendiklerini hatırlatarak, "Keyifli ve centilmence bir maç oldu. Türkiye'nin her yerinde rakip takımlarla ilişkileri iyi olan camiayız. Erdemirspor maçını da kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Aybaba'nın durumu ve Dalgakıran'ın istifası

Bir gazetecinin, teknik direktör Samet Aybaba ile yola devam edip etmeyecekleri yönündeki sorusuna Orman, "33 defa cevap veriyorum. Beşiktaş, ilkelerle yönetilen bir kulüptür. Son 4 maçımız var. Bu dört maçımızı oynayacağız ve sezon sonunda hep birlikte oturacağız" yanıtını verdi. Orman, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran'ın istifasının hatırlatılması üzerine de "Hayırlısı olsun. İstifa tek taraflı bir müessese. Henüz benim önüme gelmedi, gelirse hemen kabul edeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolculardan örnek davranış

Beşiktaşlı futbolcular, Altı Nokta Körler Vakfı yararına düzenlenen 12. Geleneksel Bowling Turnuvası'na katıldı. Siyah-beyazlı oyunculardan Julien Escude, Cenk Gönen, Emre Özkan ve Erkan Kaş, Cevahir AVM'de düzenlenen turnuvada yer alarak, görme engellilerle atış yaptı. Düzenlenen organizasyonla ilgili açıklamada bulunan Escude, görme engellilere destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Onlara bu desteği verebildiysek ne mutlu bize. Görme engelli insanların yaşadığı zorlukları ön plana çıkarmak için buradayız. Herkesten de onlara önem vermelerini bekliyoruz. Böyle bir organizasyonda yer aldığımız için mutluyuz. İnsan olarak onlara sıcaklığımızı hissettirmek bizleri mutlu ediyor" diye konuştu. Beşiktaşlı futbolculara, organizasyonda yer alanların ilgisi de yüksek oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!