Samanyolu TV dizisinde dikkat çeken sahne!

Güncelleme Tarihi:

Samanyolu TV dizisinde dikkat çeken sahne
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 22:50

FETÖ yayın organı olduğu gerekçesiyle kapatılan Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastını akıllara getirdi. Sahne, sosyal medyada birçok kişinin dilinde...

Haberin Devamı

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar'ın 89. bölümünde yayınlanan büyükelçiye suikast sahnesi, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov suikastını akıllara getirdi.

Ankara'da işlenen Büyükelçi suikastı ile Samanyolu TV'deki dizisindeki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

DİĞER VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BÜYÜKELÇİ RESİM SERGİSİNDE

Dizideki sahnede büyükelçi eşiyle bir resim sergisini ziyaret ediyor. Burada serginin Zaman Gazetesi'nde düzenlenmesinde ilginç bir detay olarak ortaya çıkıyor. Resim sergisini gezen büyükelçi rolündeki şahıs eşiyle birlikte resimlere bakıyor ve resimlerden birini beğeniyor. Bu sırada suikastçı, büyükelçinin içeceğine zehir katıyor. Ancak suikast başarılı olamıyor. Bunun üzerine resim sergisinde tanıtım yapan bir kadın rolündeki şahıs, çantasındaki silahı suikastçıya teslim ediyor.

Haberin Devamı

Samanyolu TV dizisinde dikkat çeken sahne

Suikastçı, büyükelçiye doğru ilerlerken, korumalar tarafından tespit ediliyor ve suikast engelleniyor. Suikastın engellenmesi haricinde dizideki birçok sahne Ankara'nın Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov suikastını akıllara getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!