Samandere Şelale Alanında Düzenleme

Güncelleme Tarihi:

Samandere Şelale Alanında Düzenleme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 11:45

SAMANDERE ŞELALE ALANINDA DÜZENLEME

Bir süre önce Düzce Belediyesine geçen Düzce’nin en önemli turizm yörelerinden olan Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı alanında saha için düzenleme çalışmaları tamamlanıyor.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9’uncu Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan protokolle işletme hakkı Düzce Belediyesine geçen Samandere Şelalesi Tabiat Anıtında Düzce Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılıyor. Bunun için yaklaşık 10 hektarlık alanda genel saha temizliği ve düzenlemesi, yürüyüş parkurları, şelale merdiven ve korkuluklarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Düzce Belediyesi tarafından Samandere Şelalesi Tabiat Anıt Kapı girişi de yeniden yapılıyor.
İşletmeciliği ihalesine ait şartname ve sözleşme taslakları Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğünce uygun görüldükten sonra Düzce Şube Müdürlüğü tarafından 06.10.2015 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine göre kapalı teklif usulü ile Düzce Şube Müdürlüğü ihale salonunda 19.10.2015 tarihinde yapılan İhale Düzce Belediyesi Başkanlığı uhdesinde kalmıştır.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!