Saltanatlari suruyor

Güncelleme Tarihi:

Saltanatlari suruyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un saltanatini yaratan yildizlari hala revacta kalmayi surduruyor. Ornegin bazi sanatcilar, bugun bile 60'li yillardaki goruntulerini koruyorlar. Bazi sanatcilari zaman 70'li yillara kadar etkilemis, bazilarinin zamandan etkilenme siniri ise

80'li yillar. Oysa ki, bizler zamani unutamiyoruz. Yasamimiz zaman cercevesi icinde surup gidiyor. Ama zamanin bizleri unutmasini elbette cok isterdik. Zamanin unuttugu sansli sanatcilar kimler mi?

Size birkac isim verelim

60'li Yillarda Kaldilar

URSULA ANDRESS

Sinemanin ilk 'Bond Kizi' Ursula Andress, bugun 63 yasinda. Yakin bir gelecekte yeni bir Bond filminde oynamayi dusluyor. Isvicre’li yildiz 60'li yillarda makyaji seksi giyimi ve uzun saclariyla dikkat cekmisti. Bugun de ayni ozellikleri tasiyor.

TOM JONES

58 yasindaki 'Galler Kaplani' Tom Jones, 60'li yillarda gur saclariyla dikkat cekiyordu. Yuzunu cevreleyen uzun siyah saclari zamandan hic etkilenmedi. Tipki 60'li yillarda oldugu gibi bugun de saclar yuzunu cevreliyor. Kuskusuz biraz alni acilmis ve saclarin boyu kisalmis ama bu kadarcik bir degisiklik onemli degil. Unlu sarkici hala eskiden oldugu gibi daracik pantolonlariyla dikkat cekiyor.

70'li Yillarda Kaldilar

ROD STEWART

Rod Stewart, 54 yasinda. Unlu rock sarkicisinin albumlerinin satis rekorlari kirdigi gunler gerilerde kalmis olabilir. Fakat Rod Stewart, en gozde oldugu gunleri surekli yasamak icin elinden geleni yapiyor. Unlu sarkicinin sac modeli ve giyim stili hic degismedi. O zamanlar da 20 yaslarindaki sarisin kizlari begenirdi. Bugun de oyle.

DEBBIE HARRY

Pop muzik sanatcilari arasinda Debbie Harry'nin ayri bir yeri var. 70'li yillarda bu sarisin sarkici sahnelerde firtinalar estiriyordu. Debbie Harry 32 yisina bastigi zaman sanatcinin genc hayranlari onun da yaslanmaya basladigini dusunmuslerdi. Debbie Harry bugun de sarisin seksi sarkici olmayi surduruyor. Kilolari biraz artti, hepsi bu.

MICK JAGGER VE

JERRY HALL

Mick Jagger ile Jerry Hall tanistiklari zaman, Jerry Hall, podyumlarin kralicesiydi. Mick Jagger ise rock'n roll muziginin en sevilen sarkicilarindan biriydi.

Jerry Hall'un fotograflari moda dergilerinde, Mick Jagger'inkiler ise muzik dergilerinde yer aliyordu. Kari kocanin yollari artik ayrildi ama dis gorunusleri hic degismedi. Jerry Hall'un en onemli ozelligi uzun sari saclariydi. Unlu manken bugun de upuzun saclariyla dikkat cekiyor. Jerry Hall icin saclarini kestirmek tehlikeli bir ameliyat gecirmek kadar onemli olurdu.

80'li Yillarda Kaldilar

LINDA EVANS

Unlu aktor ve film yapimcisi John Derek Linda Evans'i sinema dunyasina kazandiran kisiydi. Linda Evans ile John Derek'in evliligi cok kisa surdu. Daha sonra ‘‘Hanedan‘‘ dizisindeki Kirsty roluyle milyonlari etkiledi. Elli alti yasindaki yildizi zaman hic etkilemedi. Sadece saclarinin boyunu kisalttiran Linda Evans, hayatin bir pembe diziden farksiz oldugu kanisinda. Genc Rum sevgilisiyle hayatin tadini cikarmaya bakiyor.

BOY GEORGE

Bu unlu sarkicinin kadinsi bir hevesle yaptigi makyaj ve basindan hic cikarmadigi sapkasi unluydu. Bugun 37 yasinda olan unlu sarkici sohretin zirvesine ulastigi 80'li yillarda yasiyor. O gun bugundur hic degismedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!