Salou Fener'de

Güncelleme Tarihi:

Salou Fenerde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe sonunda muradına erdi ve Duisburg yönetimi ile anlaşmaya vararak haftalardır peşinde koştuğu Togolu futbolcuyu renklerine kattı...

Protokol imzalandı

Ve Salou, Fenerbahçe'de. Sarı lacivertliler, uzun zamandır peşinden koştuğu Duisburg'lu Salou'nun transferini sonunda tamamladı. Dün Duisburg'da iki kulüp yetkilileri arasında yapılan görüşmede anlaşma sağlandı ve Togolu futbolcunun F.Bahçe'ye transferi konusunda karşlıklı protokol imzalandı.

Yıldırım görüştü

F.Bahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım ve İkinci Başkan Gürbüz Refioğlu dün Duisburg'da Alman kulübünün yetkilileri ile görüştü. Görüşme sonrasında iki kulüp koşullarda anlaşma sağladı ve Salou'nun F.Bahçe'ye transferi karara bağlandı. Ali Yıldırım, ‘‘Salou artık Fener'de’’ açıklamasını yaptı.

Fener sahaya iniyor

Fenerbahçe bugün işbaşı yapıyor. Sarı lacivertli takım 9 günlük İstanbul çalışmaları için Dereağzı Tesisleri'nde start alıyor. Teknik Direktör Joachim Löw, Almanya kampı öncesinde takıma kondisyon depolayacak. Löw'ün yardımcılığını ise İsmail Kartal ile Frank Womath yapacak.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli futbolcular bugün saat 12.00'de Sosyal Tesisler'de toplanacak fotoğraf çektirdikten sonra birlikte yemek yenecek. Ardından akşam saat 17.00'de ilk antrenman yapılacak. İstanbul'daki çalışmalara Dünya Kupası'nda bulunan Högh, Uche, Okocha ve Moshoeu katılmayacak.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!