Salon salon kaybolan kızını aradı

Güncelleme Tarihi:

Salon salon kaybolan kızını aradı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2017 17:18

Yaklaşık 1 haftadır haber alamadığı kızını arayan Hüdayi Efe isimli baba, Yükseköğretime Giriş Sınavı’na gireceği okulun kapısında kızını saatlerce bekledi. Acılı baba, kızından gelecek güzel haberi bekliyor.

Haberin Devamı

Türkiye genelinde 2 milyon 265 bin 902 kişinin başvurduğu Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) tamamlandı. Eskişehir’de geçen salı günü evden ayrılan lise öğrencisi Döndü Gül Efe’de yaşıtlarıyla birlikte sınava girecekti. Derslerinde son derece başarılı olan kızından yaklaşık 1 haftadır haber alamayan haber alamayan baba Efe, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nin kapısında saatlerce bekledi. Bir umutla kızının sınava gireceği salona girmesini bekleyen baba, sınava da girmeyen kızından gelecek güzel haberi bekliyor.

“ÜNİVERSİTE SINAVINA GELİR DİYE BİR UMUTLA GELDİM”

Kızının birkaç gün sonra 18 yaşına gireceğini ifade eden Hüdayi Efe, kızından salı gününden bu yana bilgi alamadıklarını belirtti. Efe, “Salı gecesi annesini almaya gittim ben. 5 dakikalık arada hemen gitmiş. Evde hep beraber oturuyorduk. Televizyon izliyorduk. O ara gitmiş. Not yazmış ‘Özür diliyorum ben gidiyorum’ diye. Sonra arkadaşlarından öğrendik ki sevdiği oğlan varmış. Biz bilmiyorduk. Yeri belli ama galiba yaşını bekliyorlar. Üniversite sınavına gelir diye bir umutla geldim ama yok işte. Bir kız babası olarak çok üzgünüm. Gelmesini çok isterdim” dedi.

Haberin Devamı

“SEVİYORUM DEDİKTEN SONRA BEN ONU TUTAMAM”

İki tarafın da gerçekten istediği zaman kızını evlendirebileceğini aktaran baba Efe, “Ne şartlar olursa olsun o evladım benim. Beni isterse ben her yönden arkasındayım onun. Canım o benim. Ama ‘Baba ben bu oğlanı çok seviyorum’ diyorsa oğlan da istiyorsa evlendiririm. Baba olarak başka ne yapabilirim yani? Her türlü arkasındayım. Acaba sınava gelir mi diye geldim buraya bekliyorum. Sınıfında da çok başarılıydı. Tıp fakültesinde stajı vardı, yaşlı bakım okuyordu. Dersleriyle ilgilenmeyen bir aile de değildik ki biz. Okusun dedim. Hemşire olmasını isterdim. Gelmesini isteriz, çok özledik. Ben şeker hastasıyım annesi de üzüntüden hasta oldu. Biz perişan olduk. Ne olursa olsun dönmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!