Salomon, "Kapadokya Ultra Trail" koşusunun isim sponsoru oldu

Güncelleme Tarihi:

Salomon, Kapadokya Ultra Trail koşusunun isim sponsoru oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 18:12

Salomon, "Kapadokya Ultra Trail" koşusunun isim sponsoru oldu

Haberin Devamı

 İSTANBUL / DHA

Kapadokya bölgesinin sıra dışı doğası ve sporcu dostu organizasyon detaylarıyla patika koşularına yeni bir soluk getiren ve dünyanın en ilgi çeken ultra maratonları arasına girmeye aday Kapadokya Ultra Trail mücadelesi, Salomon markasının isim sponsorluğunda 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl yerli yabancı 752 sporcuyu ağırlayarak henüz ikinci yılında katılımcı sayısını 5 kat arttırmayı başaran ve Ultra Trail World Tour takviminde "Future Event" kategorisinde listelenen mücadele, 2016 yılında "Salomon Cappadocia Ultra Trail" ismi ile koşulacak.

Kapadokya Ultra Trail mücadelesinin ilk genel klasman lideri Elena Polyakova'nın da sponsoru olan Salomon, önemli bir anlaşmaya imza atarak Turkiye'de ilk kez uluslararası bir Ultra Trail organizasyonunun isim sponsoru oldu. Salomon Kapadokya Ultra Trail 110 K koşusu Dünya kültür mirası listesinde yer alan eşsiz bir coğrafyada toplam 3340 m+ tırmanış içeren 114 km'lik ITRA sertifikalı parkuruyla Kapadokya Ultra Trail koşularının da en uzun mücadelesi olarak öne çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!