Salihlispor tecrubü kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Salihlispor tecrubü kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

SALİHLİSPOR, iki sezon önce Türkiye Kupası'nda 2-0 yenerek elediği Denizlispor'a rövanşı vermenin üzüntüsünü yaşıyor. Ramiz Turan Stadı'nda önceki gün oynanan maçta güçlü rakibine 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar kaçırdıkları fırsatlara yanıyorlar. Denizlispor karşısında tecrübesizliğin kurbanı olduklarını söyleyen Teknik Direktör Feridun Yarkın, ‘‘Maçın büyük bülümünde başabaş bir oyun sergiledik. Ligde olduğu gibi, gol yollarındaki beceriksizliğimiz bir kez daha ortaya çıktı. Ölü toptan yediğimiz gol ipimizi çekti’’ diye konuştu.

HEDEF, ÜST TURLARA YÜKSELMEK

Denizlispor, Salihlispor'u Salihli'de 1-0 mağlup ederek kupadaki ilk sınavını geçerken, Teknik Direktör Yılmaz Vural, Siirt Jet-Pa maçı öncesinde iyi bir antrenman yapmış olduklarını söyledi. Yeşil-siyahlılar üst turlara yükselip UEFA şansını zorlamak istiyor.

Denizli’de Siirt telaşı

KUPADA Salihlispor'u 1-0 yenip tur sevinci yaşayan Denizlispor'u Siirt heyecanı sardı. Fenerbahçe'ye 7-3 yenilen Siirt karşısında zor bir sınav vereceklerini belirten Teknik Direktör Yılmaz Vural, UEFA Kupası'na katılmak için kupada final oynamak zorunda olduklarını hatırlatarak, ‘‘Ligde ilk yarıyı en az 20 puanla tamamlamak istiyoruz. Takımın deplasmanda iyi futbol oynaması, bu maç öncesi beni umutlandırıyor’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!