Salihli TSO'nun inşaatçı üyeleri, UNICERA fuarını gezdi

Güncelleme Tarihi:

Salihli TSOnun inşaatçı üyeleri, UNICERA fuarını gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 16:04

Salihli TSO'nun inşaatçı üyeleri, UNICERA fuarını gezdi

Haberin Devamı

MANİSA Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) 6. Meslek Grubu'nda yer alan 42 kişi, banyo ve mutfak ürünlerinin sergilendiği İstanbul'daki UNICERA Fuarı'na giderek, sektördeki yenilikleri yakından görme imkanı buldu.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren işyeri sahiplerinin yanı sıra teknik eleman ve ustalardan oluşan 42 kişilik grup, Salihli TSO'nun organizasyonuyla İstanbul'daki banyo ve mutfak teknolojilerini ve sektördeki yenilikleri takip etti. Yeşilköy'de CNR Expo tarafından düzenlenen İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda (UNICERA) banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunu bir arada görme ve inceleme imkanı bulan Salihli TSO üyeleri ve sektör mensupları, fuardan yararlı bilgiler ve izlenimlerle döndü.

Salihli TSO Grubu Başkan Yardımcısı Günay Topkaya ve ilgili sektör üyelerimizle birlikte katılımcı firmaların yetkilileriyle de bilgi alışverişinde bulunulup yeni mal siparişi anlaşmaları yapıldı.

UNİCERA Fuarı, sektöre yön veren 1000'in üzerinde markanın yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yaptı.

Ekrem ÇAĞLAR / SALİHLİ (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!