Salih UÇAR

Haberin Devamı

Yağmurdan kaçarken

GEÇEN gün, gazeteci bir arkadaşım aradı ve Kaleiçi'nde, bir arkadaşının yeni açtığı La Capella isimli bara davet etti. Haftasonu olduğu için, erken saatlerde buraya uğramayı kararlaştırdık.

Mr. White's Bar'ın tam karşısında yeni açılan bu mekanın, en çok dekoru hoşuma gitti. Kaleiçi'ne uygun olarak gerçekten mükemmel dizayn edilmiş, ışıklandırması da ona göre yapılmış nezih bir ortam.

ŞANSIN BÖYLESİ

Buranın sahiplerinin yakın dostu olan, Dr. Gürhan Bildik ve hakim eşi Lale Bildik ile tanıştık o gece. Sohbetleri tatlı, cana yakın insanlar. Bar üzerine bir süre sohbet ettik.

En ilginç konu da, barda sahne alan Anıl ve Aydın ikilisinin işe başvurusu sırasında yaşananlar...

Anıl ve Aydın, İstanbul'dan Antalya'ya geldikleri gün, Kaleiçi'ni gezerken yağmura tutulunca, soluğu inşaat halindeki bir mekanın kapısında almışlar.

Müzisyen olan ve iş arayan ikili, inşaatın ne olacağını sordukları zaman aldıkları 'Bar' yanıtına pek sevinmiş.

‘‘Biz de müzisyeniz, iş arıyoruz. Burada çalışabilir miyiz?’’ demişler. Patron da, bu sevimli iki gence hemen ‘‘Evet’’ yanıtını vermiş. Ve o gün bugündür, Anıl ile Akın burada sahne alıyor. İkisinin de sahnesi oldukça iyi.

YENİ MEKAN

Türk Pop Müziği ağırlıklı repartuarlarına, zaman zaman nostalji de katıyorlar. La Capella, Kaleiçi'nin yeni mekanı. Sevdiğinizle farklı bir otamda eğlenmek, özel ve romantik bir gece yaşamak istiyorsanız, uğrayabileceğiniz hoş bir ortam.

Yazarın Tüm Yazıları