Saldırganlar Cehennem Melekleri’nin Türk liderine 16 kurşun sıkmış

Güncelleme Tarihi:

Saldırganlar Cehennem Melekleri’nin Türk liderine 16 kurşun sıkmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 16:33

Almanya’da Hells Angels adlı (Cehennem Melekleri) motosiklet çetesinin Türk lideri Aygün Mucuk’un 16 kurşunla öldürüldüğü belirlendi.

Haberin Devamı

HELLS Angels’in Türk üyelerden oluşan Gieáen yapılanmasının lideri Mucuk, geçen cuma günü sabah saatlerinde Wiamar’daki kulüp binası önünde ölü bulunmuştu. Mucuk’un cesedine yapılan otopside vücuduna 16 adet mermi isabet ettiği tespit edildi.

Aygün Mucuk’a hareket halindeki bir arabadan ya da yakındaki arsadan ateş edildiği yönündeki iddiaları çürüten savcı Volker Bützler, Mucuk’un büyük bir ihtimalle kendisini öldürenlerle karşı karşıya kaldığını açıkladı. Bützler, Mucuk’a 2 ile 5 metre arasında bir mesafeden ateş edildiğini söyledi.

SİLAHLI ÇATIŞMA OLMAMIŞ

Aygün Mucuk’un cesedi geçen cuma günü sabah 07.30 sıralarında bulunmuştu. Otopsi sonucunda Mucuk’un sabah 04.00 ila 05.00 saatleri arasında öldürüldüğü anlaşıldı.

Mucuk’un ölümü esnasında silahlı çatışma yaşanmadığı da kaydedildi. Savcı olay esnasında Mucuk’ un üzerinde herhangi bir silah bulunmadığını söyledi. Mucuk’a kaç kişinin ateş ettiği konusunda bir bilgi paylaşılmazken, ceset üzerindeki otopsi çalışmalarının sürdüğü de öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!