Sakın gevşemeyin

Güncelleme Tarihi:

Sakın gevşemeyin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 1997 00:00

Haberin Devamı

ABD'deki kampın boş zamanlarını arkadaşlarıyla toplantı yaparak geçiren G.Saray'ın Rumen yıldızı, ‘‘Dün şampiyonduk, bugün değiliz. Her şeye sıfırdan başlayacağız'' diyor.

Sıfırdan başlayacağız

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Gheorge Hagi, sarı kırmızılı genç futbolcuları etrafına toplayıp anlamlı mesajlar veriyor. ABD'deki kampın boş zamanlarını arkadaşlarıyla toplantı yaparak geçiren Hagi, ‘‘Dün şampiyonduk, bugün değiliz. Şimdi sıfırdan başlayacağız'' diyor.

Kendimize gelelim

Takım arkadaşlarına, geçen sene elde edilen başarıların sarhoşluğunu unutup, daha büyük hedeflere doğru yönelmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Hagi, ‘‘Türk futbolcusu hedefe ulaşınca ‘İşim tamamdır' diyor. Aslında Türk futbolunun Avrupa'ya açılması gerekir'' dedi.

Avrupa'ya açılın

Türk takımlarını da eleştiren Rumen futbolcu, ‘‘Takımlarınız oyuncularını Avrupa'ya göndermeli. Türk futbolu kendi sınırları içinde sıkışır kalırsa, daha öteye gidemez. Oyuncuların Avrupa'da tecrübe elde etmeleri gerekiyor'' yorumunu yaptı.

İşte sana fırsat

Hagi, bir yandan da İlie'nin kulaklarını çekiyor. Ünlü futbolcu, İlie'ye, ‘‘Ben futbolun sonuna geldim. Avrupa'da oynadım, kendimi tatmin ettim. İşte sana fırsat. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın. G.Saray senin için bir vitrin olacak. Bu takımda kendini göstereceksin'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!