Sakatlar umut oldu!

Güncelleme Tarihi:

Sakatlar umut oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Teknik Direktör Rıdvan Dilmen, Metin Diyadin ile Kemalettin'i 18 kişilik kadroya sürpriz bir şekilde aldı.

F.Bahçe'nin sakatlıktan yeni çıkan iki oyuncusu Metin Diyadin ile Kemalettin, dünkü maçta Teknik Direktör Rıdvan Dilmen'in umutları oldu. Sakatlar ve cezalılar yüzünden kadro sıkıntısı çeken Dilmen, bu iki oyuncusunu dünkü maçın 18 kişilik kadrosuna dahil etti.

Dilmen maç öncesinde konuştuğu iki futbolcuya karşılaşmanın önemini anlatarak, sizler tecrübeli futbolcularsınız, oyunun akışı içinde her ikinizden de yararlanabilirim. Ona göre konsantre olun'' dedi. Metin ile Kemalettin de Dilmen'in bu yaklaşımından sevinç duydu.

Mehmet Ali Erbil’e engel

F.bahçeli taraftarların daha çok ilgi gösterdiği dünkü karşılaşma öncesinde ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil, sarı lacivertli taraftarları coşturmak için sahaya indi. Bir süre tribünleri coşturan Erbil, daha sonra Macar Polisinin engeline takıldı. Güvenlik güçleri Erbil'i dışarı çıkarmak isteyince tartışma çıktı.

MTK taraftarı azınlıktı

BİLET fiyatlarının pahalı olması MTK taraftarlarının maça ilgisini azalttı. Macaristan'ın en zengin kulübü olarak bilinen MTK'nın yaklaşık 750 taraftarı, Fenerbahçeli taraftarlarının coşkusu karşısında zayıf kaldı.

Mustafa Doğan maskesiz çıktı

ALMANYA Milli maçında burnu kırılan Mustafa Doğan, karşılaşmanın ikinci yarısında Moshoeu'nun yerine oyuna girdi. Daha önce maske ile sahaya çıkacağı açıklanan Mustafa Doğan, oyuna maskesiz çıktı.

Deprem için saygı duruşu

KARŞILAŞMA öncesinde depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı. Ev sahibi takımın yöneticileri, Fenerbahçe yöneticilerine depremden duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Yıldırım: Tur İstanbul'da

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, maç sonrasında yaptığı açıklamada, ‘‘MTK'yı İstanbul'da yenebilecek güçteyiz. Takımımız daha iyi olacak’’ dedi. Yıldırım, taraftarlara da çağrıda bulunarak, ‘‘Bu takımı destekleyin. İstanbul'daki rövanşta taraftarlarımıza unutamayacakları

bir gece yaşatacağız’’dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!