Sakatlar Derneği'nden Türk Kızılayı'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sakatlar Derneğinden Türk Kızılayına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 17:15

Sakatlar Derneği'nden Türk Kızılayı'na ziyaret

Haberin Devamı

 

 
ESKİŞEHİR,(DHA)- TÜRKİYE Sakatlar Derneği Kadın Kolları üyeleri, Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları'nı ziyaret etti.
 
Ziyarette, hayata geçirilmesi gereken önemli projelere de değinildi. Türk Kızılayı Kadın Kolları Başkanı Nurhan Arı yaptığı açıklamada, Türkiye Sakatlar Derneği'nin kendileri için çok önemli bir kardeş dernek olduğunu söyledi. Arı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
 
"Engelli diye tabir edilen, bizim için özel olan arkadaşlarımızla iletişim sağlanarak, bugüne kadar çok yararlı projelere imza attık, bundan sonrada yapılacak projelerde hem bizim desteğimizle, hem de özel arkadaşlarımızın desteklerini alarak çok güzel projeler yapacağız. Amacımız; Özel vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri, üretken, bağımsız, özgüvenleri tam, aile ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bireyler haline getirilmesidir. Engel beyindedir Ve şu anda bir çok özel vatandaşımız, sağlıklı diye tabir edilen fakat beynindeki engeli aşamayan insanlardan, çok daha başarılı olduğu örneklerini somut olarak görüyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği'nin nazik ziyaretinden dolayı Teşekkür ediyorum, Türkiye Sakatlar Derneği bizim için her zaman baş tacıdır."
 
Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Durgut da "Projeler hakkında görüşmelerimiz gayet güzel geçti. Ev sahiplikleri, güler yüzleri ve güzel muhabbetleri için Teşekkür ediyoruz" diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!