Sakarya'daki tüm parkların yenilenmesi için ihaleye çıkılıyor

Güncelleme Tarihi:

Sakaryadaki tüm parkların yenilenmesi için ihaleye çıkılıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 16:33

Sakarya'daki tüm parkların yenilenmesi için ihaleye çıkılıyor

Haberin Devamı

Azim ÇELİK/ADAPAZARI(Sakarya)(DHA)-SAKARYA Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki tüm parklardaki oyun gruplarını yenilemek için 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin dört bir yanında bulunan birçok parka yeni oyun grupları kazandırıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, çalışmalar için 3 Temmuz Pazartesi günü ihaleye çıkacaklarını duyurdu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından şehrin dört bir yanında bulunan parklara kazandırılacak oyun grupları için ihaleye çıkılacak. 
İhale kapsamında Sakaryapark, Yenikentpark, Kentpark, Karasu Sahil Park gibi parklara, Taraklı'da yapılacak yeni parka ve muhtelif köy ile mahallelere yeni oyun parkları inşa edilirken çalışma kapsaında Erenler'e de bir kaykay pisti kazandırılacak.
Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Recep Karamehmetoğlu, kent genelindeki tüm parkları yepyeni bir hale getireceklerini belirterek, "Parklarımız şehrimizin nefes aldığı alanlar. Aynı zamanda özellikle çocuklarımız için önemli eğlence alanları. Spor yapmak, dinlenmek, kitap okumak isteyen vatandaşlarımız da parkları tercih ediyor. Parklarda bulunan oyun ve fitness grupları da önemli bir yere sahip. Bizlerde yeni bir ihaleye çıkarak şehrimizin bir çok noktasına yeni oyun ve fitness grupları kazandıracağız. Çok sayıda köy ve mahallemize, merkezdeki büyük parklara yeni oyun ve fitness grupları kazandıracağız. Taraklı'ya büyük bir oyun parkı kazandıracağız. Oyun grupları ile ilgili ihalemizi 3 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00'da Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda yer alan ihale toplantı salonunda gerçekleştireceğiz." dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!