Sakarya'da kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Sakaryada kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 09:58

Her yıl korkulan bayram trafiği, bu yıl can almaya erken başladı. Daha arife günü gelmeden, bayram tatili yolcularını taşıyan 3 otobüsün karıştığı kazalarda Bolu’da 7, Çorum’da 1 kişi öldü, toplam 71 kişi yaralandı. Tatilin başladığı arife günü de acı haberle başladı. Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde minibüs emniyet şeridinde duran otomobile çarptı. Otomobilin kaportası aracın üzerinden ayrılırken, kazada 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza sabah saatlerinde, TEM Otoyolu’nun Hendek ile Düzce il sınırı arasında meydana geldi. Ankara yönüne giden 22 LE 719 plakalı otomobil emniyet şeridinde durdu. 26 KV 489 plakalı minibüs hızla emniyet şeridinde duran otomobile arkadan çarptı.

Otomobilin kaportası çarpmanın etkisiyle aracın üzerinden ayrıldı. 112 Acil ekipleri yaralılara müdahale ederken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yaralıları araçtan çıkardı.

Haberin Devamı

Otomobilde bulunan kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi yaşamını kaybederken, yaralanan Fecri Çelik, Adnan Çelik ve Erol Çelik kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Kaza nedeniyle yolda uzun araç konvoyları oluştu.

Sakaryada kaza: 3 ölü, 3 yaralı

TEKİRDAĞ: 6 YARALI

Ramazan Bayramı tatili için sabah erken saatlerde İstanbul’dan Çanakkale’ye yola çıkan 42 yaşındaki Yusuf Görkay idaresindeki 34 LJ 7341 plakalı otomobil, sürücüsünün Malkara’da direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön tabelasına çarptı. Kazada, sürücü Görkay, Derya Gökalp (35), Ömer Altan (43), Süleyman Görkay (20), Kübra Altan (33) ve Ahmet Bertuğ Altan (6) yaralandı.

TEM'DEKİ YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Haberin Devamı

TEM otoyolunda Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler nedeniyle yoğunluk devam ediyor.

Bayram tatilini fırsat bilerek İstanbul güzergahından yola çıkan sürücüler, özellikle otoyolun Ankara yönünde araç yoğunluğuna neden oldu.

Gümüşova rampaları ile Kaynaşlı gişeleri arasında araçlar yavaş ilerleyebilirken gişeler, 1, 2 ve 4'üncü viyadük ile Bolu Dağı Tüneli'nde yaşanan aşırı yoğunluk, ulaşımı zaman zaman durma noktasına getiriyor.

Bayram tatili nedeniyle önlemlerini artıran trafik ekipleri, sürücüleri hız limitlerini aşmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarıyor.

Trafikte akşam saatlerine kadar yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.

Sakaryada kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Beylikdüzü-Sapanca 6 saat

Sakaryada kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Köprü ve otoyollarda bedava geçiş başladı

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ'DA ARİFE GÜNÜ YOL ÇALIŞMASI KUYRUĞU

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler yollarda yoğunluğa neden oldu. Tekirdağ’da karayollarının ana güzergah üzerindeki 4 farklı noktada yol onarım, köprü yapım çalışmaları da eklenince sürücüler tek şeride düşen bölümlerde kuyruk oluşturdu. Karayolları ekiplerince bir süre önce başlatılan Yeniçiftlik ile Marmara Ereğlisi mevkiindeki köprü yapım çalışması Arife günü de devam etti. Çalışmanın yapıldığı bölümlerdeki yollar tek şeride düşünce uzun araç kuyrukları oluştu.

SÜRÜCÜLER TEPKİLİ

Sürücülerin tepkisine neden çalışmalar aralıksız devam ederken, İstanbul’dan ailesiyle yola çıkan Hikmet Yılmaz, Gelibolu’ya gitmek için 07.00’de yola çıkmasına rağmen henüz Tekirdağ’ı geçemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Karayollarının bayramda çalışmaya devam etmesine tepki gösteren Yılmaz, "İstanbul’dan geliyorum, Gelibolu’ya gideceğim. Sabah 07.00’de çıktım hala gideceğiz. Karayollarına soruyorum ben, bu çalışmalar hep yaza mı denk gelir? Bayram üzeri, her zaman bunları yaşıyoruz. Yıllardır gider gelirim, yaz döneminde, bayramda bu yollarda çalışmalar olur. Ya doğru dürüst yapılmıyor, yada başka bir art niyet var. Aklıma başka bir şey gelmiyor. İnsanlara yazık" dedi.

Malkara yolu Yazır mevkiinde otomobili yol kenarına çekerek dinlenen sürücülerden Arif Özsoy, ise çalışmalar nedeniyle trafikte ilerlemenin çok güç duruma geldiğini söyledi. Sabahın erken saatlerinde yola çıkmalarına rağmen Tekirdağ’ı bir türlü aşamadığını ifade eden Özsoy, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"İstanbul’dan sabah 05.30 gibi ailemle Keşan’a gitmek için yola çıktık. Trafik yoğunluğundan dolayı burada mola vermek zorunda kaldık. Bahçelievler’den çıkmıştık, Tekirdağ girişindeki Yeniçiftlik ve Malkara yolundaki Bağlar mevkiinde tıkandık. Biz de yoğunluk nedeniyle mola verdik. Kaç saate gideceğimiz belli değil."

MALKARA’DA ÇALIŞMA VAR

Yunanistan’a açılan İpsala Sınır Kapısı’na giden Tekirdağ- Malkara D-110 karayolunda da çalışma nedeniyle trafik tıkandı. Yol bakımı nedeniyle trafik akışı tek şeritten verilince, İpsala Sınır Kapısı’na, Tekirdağ’da yazlıklarına, Marmara Denizi’ne kıyısı olan Şarköy İlçesi’ne ve Edirne’nin Keşan İlçesi’ne gidecek olanlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

300 ARAÇ KUYRUKTA

Ramazan Bayramı tatillerini adalarda geçirmek isteyenler feribotların bulunduğu Tekirdağ limanı önünde yüzlerce araçlık kuyruk oluşturdu. Feribotların adalara kalkacağı saatleri bekleyenler aşırı sıcaklar sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Tekirdağ’dan Avşa, Marmaraı ve Karabiga adalarına gitmek isteyenlerin liman önünde beklemek zorunda kaldı.

EMNİYET UYARMIŞ

Ramazan Bayramı nedeniyle yollarda yoğunluk olacağını ön gören Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Karayolları çalışmaların bayram sonrası yapılması için uyardığı belirtildi. Ancak buna rağmen karayollarının en az 4 noktada çalışmalarını sürdürerek yolu tek şeride düşürdüğü bildirildi.

Sakaryada kaza: 3 ölü, 3 yaralı
Tekirdağ- İpsala karayolunda trafik felç

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!