Sakarya'da hayırseverler 2 okul yaptıracak

Güncelleme Tarihi:

Sakaryada hayırseverler 2 okul yaptıracak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 15:35

Sakarya'da hayırseverler 2 okul yaptıracak

Haberin Devamı

Azim ÇELİK/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - SAKARYA'nın Erenler ve Hendek ilçelerine iş adamları Halit Evin ve Talha Sunman tarafından yaptırılacak 2 imam hatip okulunun protokolü imzalandı.
Sakarya'da iş adamları Halit Evin ve Talha Sunman, Erenler ve Hendek ilçelerine imam hatip okulu yaptırmak için protokol imzaladı. Sakarya Valiliği'nin toplantı salonunda yapılan imza törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Halit Evin ve Talha Sunman katıldı. Vali Coş iş adamlarına teşekkür ederek, "Çok ihtiyaç duyduğumuz, ilimizin maddi ve manevi kalkınmasını sağlayacak bu güzel tesislerin yapımını üstlendikleri için kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. İsimleri bu suretle ölümsüzleşmiş olacak. Buradan yetişecek gençlerimizin öz geçmişlerinde isimleri, hatıraları hafızalarda ebediyen yaşayacak" dedi.
Vali Coş ile Halit Evin ve Talha Sunman daha sonra Erenler'e yapılacak 12 derslikli imam hatip lisesi ve Hendek'e yapılacak 12 derslikli hafızlık proje imam hatip ortaokulu için protokole imza attı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!