Sakarya’da AK Parti teşkilatını hedef alan tweetler yargıya taşınıyor

Güncelleme Tarihi:

Sakarya’da AK Parti teşkilatını hedef alan tweetler yargıya taşınıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 13:15

Sakarya’da, Twitter’da kendisini AK Parti İl Kadın Kolları üyesi olarak tanıtan ’H.K.’ adlı kullanıcı, bazı AK Partili belediye başkanları ve yöneticilerin, bazı kadınlarla yasak ilişkilerinin olduğu yönünde iddialarda bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, bu isimde bir üyelerinin bulunmadığını, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kendisini AK Parti İl Kadın Kolları üyesi olarak gösteren H.K. adlı Twitter kullanıcısı, hafta sonu ardı ardına yaptığı paylaşımlarla Ak Partili belediye başkanları ve yöneticiler hakkında yasak aşk iddialarında bulundu.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı, paylaşımlar sonrasında Twitter hesabından, ’AK Parti Sakarya il Kadın Kolları Yönetimlerinde bu isimde bir yönetici bulunmamaktadır. İlgili hesapta ismi geçen muhataplar söz konusu şahıs ve hesap ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklardır. Sahte hesaplar üzerinden iftiralarla toplum algısı oluşturmaya çalışanlar, partimizi ve partimiz mensubu kişileri yıpratmaya çalışanlar, hedef alanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Hizmet ettiği odaklar belli olan bu kişi veya kişiler yargı önünde hesap vereceklerdir’ açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise hesabın sahte hesap olduğunu söyleyerek, "Gerek AK Parti Kadın Kolları’nda, gerekse partimizin hiçbir kademesinde H.K. adında bir partilimiz yok. Hesap da sahte hesap. Paylaşımların yurtdışından yapıldığını sanıyoruz. Bununla ilgili olarak da muhatap sahibi olan partililer konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklar" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!