Şakar: Transferlerimiz sürecek

Güncelleme Tarihi:

Şakar: Transferlerimiz sürecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 10:56

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği bölgelere takviye yapmak için girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

Trabzonspor'da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. İç transferde Colman'ın sözleşmesini 5 yıl daha uzatan bordo – mavililer, Engin ve Burak'ın sözleşmelerini de Hollanda kampı sırasında uzatmayı planlıyor. Bunun dışında yerli ve yabancı oyuncu için transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Asbaşkan Nevzat Şakar, "Güçlü bir ekip kurduk ama daha güçlü olmak zorundayız. Çünkü hem Avrupa kupaları, hem lig, hem de kupada mücadele edeceğiz. Bu üç kulvarda da iddialıyız. O yüzden kadromuzda bir derinlik oluşturmak için hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Trabzonspor'da transfer hiçbir zaman bitmez" diye konuştu.

FORMA TANITIMI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Trabzonspor'un dün satışa çıkan yeni sezon formalarının tanıtımı tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da yapılan forma tanıtım törenin ardından Trabzon'un çeşitli yerlerine de dev Trabzonspor formaları asıldı. Şehrin iki farklı yerindeki surlara asılan formalar büyük beğeni toplarken, ilk gün satışlarının beklendiği gibi iyi olduğu öğrenildi. Taraftarların özellikle sarı – siyah renklerdeki formaya ve Victory (Zafer) işareti bulunduran bordo renkteki formalara büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

TRABZONSPOR'DA YOLCULUK BAŞLADI

Öte yandan Trabzonspor bugün sabah saat 09.30'da Trabzon'dan İstanbul'a hareket etti. İzinli olan futbolcuların İstanbul'da takıma katılacağı belirtilirken, tüm takım Hollanda kampı için saat 14.10'da İstanbul'dan Almanya'nın Dusseldorf şehrine gidecek. Bordo – mavililer buradan da karayolu ile Hollanda'ya geçecek.

UMUT: "TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Trabzonspor'dan Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan Umut Bulut, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını söyledi. Umut, ilk hedefinin Fransa Ligi'nde kalıcı olmak olduğunu belirterek, "Daha sonra kendime koyduğum önemli hedefler var ve bunları başarmak istiyorum. Fransa Ligi'nin kalitesi ortada. Beni transfer etmek için bu kadar uğraşan bir takımı mahcup etmek istemiyorum. Avrupa da futbol artık mücadeleye dayalı oynanmaya başlıyor. Ve mücadele etmek de benim işim. Orada futbol oynarken de kalbimin bir parçası hala Trabzonspor için atacak" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!