Şaka yaptım dudağımı patlattı

Eşime şaka yapmak istedim, maç izlerken “Seni maçınla yalnız bırakayım” diye sitem ettim. Beni tuttuğu gibi yatağa fırlattı, bir tokat atıp dudağımı patlattı. Eskiden “Dayak affedilmez” derdim ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.

Haberin Devamı

Merhaba ablam, daha önce de yazmıştım size. Ama o zaman “Çok seviyorum, evlenmek istiyoruz ama ailesi izin vermiyor” demiştim.
“Savaş” dediniz, savaştım. Gururumu geride bıraktım, ailesine karşı durdum. Çok zor zamanlardan geçtik. Ama sonuçta evlendik. Mutlu sondu...
Evleneli iki sene oldu. İlk senemiz ailesinin gölgesinde mutsuz, huzursuz geçti. Ama son bir yıldır bana alıştılar, ben de onlara alıştım.
Her şey çok güzeldi. “Güzeldi” diyorum, çünkü birkaç gün önce kötü bir olay yaşadık. Her şey bir anda, birkaç dakika içinde oldu. Bir şaka yaptım. Yanına sadece “İyi geceler” demek için gitmiştim. Eşim o sırada maç izliyordu. Hiçbir şey yoktu aramızda. “Hadi ben seni maçınla yalnız bırakayım. Sen maç izle, ben yalnız yatayım” diye sitem ettim sadece. Ama şakaydı.
Arkamdan geldi, beni tuttuğu gibi yatağa fırlattı. Hakaretler, aşağılamalar... Kendimi müdafaa etmek istediğimde de bir tokat attı, dudağım patladı.
Öylece kalakaldım.
Hâlâ da susuyorum. Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Her şey bu kadar güzel giderken neden yaptı bunu anlamadım.
Zaten bir süredir bana karşı hoşgörüsünün azaldığını hissediyordum. Ama işyerinde görev değişikliği oldu, onun stresindendir diyordum.
Acaba başka birine mi âşık oldu diye düşünmeden edemiyorum. Buna inanmak istemiyorum, zaten böyle bir şeyi de hissetmiyorum. Sürekli yanımda, diz dizeyiz.
Gece uykusunda bile beni sevdiğini söyleyen bir adam o.
Bir de çocuk istiyorduk...
Ne yapmam gerekiyor? Bana yardım edin ne olur.
İkimiz de eğitimli insanlarız. Eskiden “İhanet ve dayak affedilmez” derdim. Bekâra kadın boşamak kolaymış gerçekten...
Rumuz: T.A.

Haberin Devamı

Sevgili kızım, eşinin bu beklenmedik davranışı karşısında şaşkın olduğunu anlıyorum.
Ancak bu olaydan sonra gelip senden özür diledi mi?
Ya sen? Hiçbir şey olmamış gibi mi davranıyorsun? Eğer böyle yapıyorsan, çok hatalısın. Eşinin özür dilemesi bile yaptığı bu hareketi affettirmez ama hatasını anladığını gösterir hiç değilse.
Bu tokat nedeniyle ne kadar kırılmış olduğunu mutlaka hissettirmelisin ona. Onunla konuşmayarak, onunla yemeğe oturmayarak, hatta daha da iyisi bir süreliğine bir yakınının evine giderek tavrını ortaya koymalısın.
Çünkü sevgili kızım, her şey bir tokatla başlar.
“Tokat” deyip geçmemek lazım, arkası gelebilir.
Eğer kadın kabullenip oturursa, olay giderek şiddete doğru gider, bunu unutma. Ayrıca şu anda sakın çocuk yapmayı düşünme. İhanet olup olmadığını da zamanla anlayabilirsin ancak.

Yazarın Tüm Yazıları