Şair Kocamaz

Güncelleme Tarihi:

Şair Kocamaz
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:16

Şair Kocamaz

Haberin Devamı

MERSİN'de Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz adına düzenlenen Şiir Akşamı'nda şiirler, şehitlere ithafen seslendirildi.
Tarsus Yapay Şelale Şiir Kafe'de gerçekleştirilen Burhanettin Kocamaz Şiir Akşamı'na, Belediye Başkanı Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan ve çok sayıda şair ve şiir sever katıldı. Etkinlikte ünlü şair-söz yazarı Ali Tekin Türe, bestekar-söz yazarı Vural Şahin, söz yazarı-şair Mehmet Ali Demircan'ın da aralarında bulunduğu birçok şair eserlerini seslendirdi. Gecede okunan tüm şiirler, şehitler için okundu.
Gecede bir konuşma yapan Başkan Kocamaz, ilkokul yıllarından bu yana şiir yazdığını ve edebiyatla iç içe olduğunu belirterek, "Çocukluğumuzdan bu yana bizler hep şiirlerimiz, şarkılarımız, türkülerimizle büyüdük. Bunlar bizi bir arada tutan önemli değerlerimizdir. Tarsus'ta Şelale Şiir Akşamları'nı başlattık ve bu güzel etkinlikleri Karacaoğlan Şiir Akşamları ile uluslararası bir boyuta taşıdık. 22 ülkeden şairin katılımı ile Türk dünyasının kültür ve dil birliğini devam ettiriyoruz" dedi.
Yaptığı konuşma sonrasında 'Sonsuzluk Döngüsü' adlı şiirini ve son dönemde şehitlerimize ithafen Çukurca Şehitleri için yazdığı şiirini seslendiren Başkan Kocamaz, etkinliğe katılan şairlere plaket takdim ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
MERSİN, (DHA)
ME(ÖK)(28.03.2016,FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!