Şair Bahaettin Karakoç’a fahri doktora

Güncelleme Tarihi:

Şair Bahaettin Karakoç’a fahri doktora
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 11:06

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından düzenlenen Yılın Kahramanları Edebiyat Ödülleri, törenle sahiplerini buldu. 15 yazar ve şairin ödüllendirildiği törende Kahramanmaraşlı Şair Bahaettin Karakoç’a da fahri doktora unvanı verildi.

Haberin Devamı

Sütçü İmam Üniversitesi tarafından edebiyat alanındaki başarılı isimleri onure etmek için Yılın Kahramanları Edebiyat Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Vali Şükrü Kocatepe, Sütçü imam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Edebiyat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yakup Çelik’in tarafından ‘Bahaettin Karakoç’un Şiirinin Dünyası’ konulu konferans verdiği törende, Türk edebiyatına katkıda bulunan 15 yazar ve şaire ödül verildi. Törende Kahramanmaraşlı olan ünlü şair Bahaettin Karakoç’a da fahri doktora verildi. Rektör Prof. Dr. Karaaslan, fahri doktora belgesini verdiği Karakoç’un binişini de giydirdi.

Haberin Devamı

Bahaettin Kakakoç, ilerleyen yaşına rağmen şiir yazmayı sürdürdüğünü belirterek, insanların yazdıklarını okumaları için yazmaya devam edeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!