Sahurda buluştular

Güncelleme Tarihi:

Sahurda buluştular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 11:59

Sahurda buluştular

Haberin Devamı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığının düzenlediği sahur programı, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden, AK Parti il yöneticilerine ve çok sayıda partili ve Karşıyakalıyı bir araya getirdi.

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın katılımıyla AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığının düzenlediği sahur programında konuşan İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, "Ramazan, dünyanın sayısız nimetleri içinde Allah'ın lütfuna mazhar olan insanın belli bir süre zarfında bunlardan kendini uzak tutarak, bir bakıma nimetin kadrini daha yakından bildiği, muhtaçların halini anladığı ve paylaşmayı öğrendiği mübarek bir aydır" dedi. İslam ümmetinin, dünyanın her tarafında güçlü bir şekilde varlığını sürdürebilmesi konusunda gayret ettiklerini vurgulayan Mertoğlu, Türkiye'nin bunları yapabilmesi için güçlü olması gerektiğini belirtti.

Birlik, beraberlik, düzen içerisinde çalışılması gerektiğinin önemine işaret eden Mertoğlu, "Hepimiz önce ilimize, sonra ülkemize, ümmetimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluğumuzu bilerek bu çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Birbirimizle sürekli dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor. Hep beraber bu mücadeleyi çok daha güçlü bir hale getirmek mecburiyetindeyiz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!