Sahte rakı korkusu geçti

Sahte rakı olayının patlak vermesi üzerine çok sevdiği rakı sefalarına bir süre ara veren ve açığı viskiyle kapatmayı seçen Kadir İnanır, Büyükçekmece Sümela Restaurant’ın açılışında eski alışkanlığına döndü.

İbrahim Erkal ile gece boyunca rakı içen oyuncu, çevresindekilere ise başrolü üstlendiği ‘Bütün Çocuklarım’ adlı dizinin kazandığı başarıdan duyduğu mutluluğu anlattı uzun uzun...

Tabii ki Fenerli’yim

Fenerbahçe’nin yerli futbolcuları geçtiğimiz akşam Başkan Aziz Yıldırım’la birlikte Cem Yılmaz’ın BKM’deki CMYLMZ adlı gösterisini izledi. Kendisini kuliste ziyaret eden futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Yılmaz, burada da güldürmeye devam etti. Yılmaz ‘İlk defa takımla çok yakın temasta olduk. Güzel bir geceydi. Beşiktaş maçına davet ettiler. Gidip onları destekleyeceğim. Tabii ki Fenerbahçeli’yim, başka nereli olabilirim’ dedi. Bu arada Galatasaray’a satılacağı yönünde söylentiler çıkan Serhat Akın’ın da gösteriyi izlemeye sevgilisi Claudia’yla birlikte geldi.

73 kere maşallah

Haldun Dormen, 73. doğum gününü tiyatrocu dostu Göksel Kortay ile birlikte kutladı. Nişantaşı Salomanje Cafe’deki kutlamaya ayrıca Gül, Ezo ve Ali Sunal da katıldı. Pastasını yine Kortay ile beraber kesen Dormen, ‘Göksel, benim çok eski dostum olduğu için, doğum günlerimizi yıllardır beraber kutlarız. Bu arada ben Dubai’deydim, yeni yaşımı ilk olarak oğlum Ömer ve gelinim Ayşe’yle kutladım. Bu sabah Şehir Tiyatroları’ndaki provada çocuklar pasta getirdi. Öğleden sonra arkadaşlarım pastayla geldi. Yani kutlamalar bitmiyor’ dedi.

Rolüne kendini kaptırdı

‘Kurtlar Vadisi’ adlı dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, dizideki ‘ağır abi’ imajını öylesine benimsedi ki, artık gerçek hayatta da ‘Polat Alemdar’dan farklı görünmüyor. Şaşmaz, önceki akşam katıldığı YalçınMenteş’in tek kişilik oyununun galasında giydiği kıyafeti, parmağındaki yüzüğü ve tavırlarıyla, kalabalık içinde yine dizi setindeymiş gibi duruyordu.

Ustaları unutmadı

‘100 Ünlü Yüz’ adlı tek kişilik oyununu Akatlar Kültür Merkezi’nde sahnelemeye başlayan Yalçın Menteş, aramızdan ayrılan Şükran Güngör, Cenk Koray, İsmet Ay ve Altan Erbulak gibi tiyatromuzun ünlü isimlerini unutmadı. Salonun en önüne isimleri yazılı tişörtleri koyduran Menteş, ayakta alkışlandı.

Yine ayrıldı

Geçtiğimiz hafta Miami’de düzenlenen müzik festivaline katılan ve Miami-Ocean Drive’daki Gökhan Yüzbaşıoğlu’na ait 600 kişilik gece kulübü Spy Lounge’ta çalan Yasemin Kozanoğlu, birkaç gün önce Türkiye’ye döndü. Ona, önceki akşam Beyoğlu’nda rastladık. Ama yanında sevgilisi Mert Yücel yoktu. Erkek arkadaşını soranları da sürpriz bir yanıt bekliyordu. Geçtiğimiz ay Yücel’le ne kadar mutlu olduğunu anlatan Yasemin Kozanoğlu, bu beraberliğini önceki gün bitirdiğini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları