Sahte Galaxy Note 7 patlama haberlerine dikkat

Güncelleme Tarihi:

Sahte Galaxy Note 7 patlama haberlerine dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 10:24

Galaxy Note 7, "güvenli" modelleriyle yeniden satışa sunulurken, "sahte" patlama haberleri can sıkmaya başladı!

Haberin Devamı

Samsung, evi Güney Kore'de geçtiğimiz hafta sonu "güvenli" Galaxy Note 7satışlarını başlattı ve büyük de ilgi gördü. Yalnızca hafta sonu 45 bin birim Note 7 satışı yapan Samsung, böylece kullanıcıların yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Note 7 sahibi olmak istediklerini ortaya koyduğu gibi, aynı zamanda güven de tazeledi. Ancak "kötü ama sahte" haberler gelmeye devam ediyor.

Note 7 hakkında yaşanan "patlama" olaylarının yanında bir o kadar da şirketi karalamak kampanyası adına "sahte" patlama haberleri çıktı, biliyorsunuz. Şimdi bunların arasına, Seul'da yaşanan bir olay daha katıldı.

Seul'da bir kadın, Note 7'sinin durduk yere patlayarak alev aldığını iddia etmiş ve bunu bir videoyla da (yukarıda izleyebilirsiniz) kanıtlama yoluna gitmiş. Fakat SGS (İsviçre merkezli gözetim, denetim, test ve belgelendirme kuruluşu) tarafından yapılan araştırmalara göre gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Şirkete göre Note 7 patlamış, fakat dışarıdan gelen bir şok yoluyla... Yani telefon kendi kendine değil, Seul'lu sahibinin müdahalesi nedeniyle patlamış. Olayın videoya kaydedilmiş olması da konunun bir karalama olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Videoyu izlemek için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!