Şahnaz, 50 bin TL tazminat ödeyecek

Güncelleme Tarihi:

Şahnaz, 50 bin TL tazminat ödeyecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2013 15:54

GÖZ cerrahı Prof. Dr. Murat Öncel ile oyuncu Şahnaz Çakıralp’in iki yıldır çekişmeli olarak devam eden boşanma davası sonuçlandı.

Haberin Devamı

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına taraflar, avukatlarıyla katıldı. Çakıralp yüzünden saygınlığının zedelendiğini öne süren Öncel, “Hakaret, tükürme, tekme atma gibi davranışları, muayenehanemde hastalarımın olduğu sırada söylediği sözleri, çocuklarımı derinden üzmüştür. İki kızım da psikolojik tedavi görmüştür. Benim profesör olmadığım yönündeki iddiası nedeniyle hasta sayım azalmıştır. Boşanmayı ve zararımın karşılanmasını istiyorum” dedi. İddiaları kabul etmeyen Çakıralp ise “Bu süreçte ben mağdur oldum. Dizi yapamadım. Çünkü dizi teklif edecek kişiler, ‘Biz bu ruh hastası adamla uğraşamayız, senin hakkında haber yaptırır ve diziye zarar verir’ dedi. Adaletli bir karar verilmesini isterim” diye konuştu. Karşılıklı olarak boşanma davası açan çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, davacı profesörü haklı buldu ve Çakıralp’in Prof. Öncel’e 50 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme, yargılama sürecinde hükmedilen aylık 7 bin liralık tedbir nafakasının da karar kesinleşinceye kadar Çakıralp’e ödenmesine karar verdi. Çakıralp’in Prof. Öncel’e açtığı 3 milyon liralık tazminat davası ise reddedildi.


* Şahnaz Çakıralp’in mahkeme kararına itiraz edeceği öğrenildi.

* Tıp dünyasında ‘Oscar’lı göz cerrahı’ olarak tanınan Prof. Dr. Murat Öncel, duruşmanın ardından yanında getirdiği ödülle poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!