Şahitlere nikah masası dar geldi

Güncelleme Tarihi:

Şahitlere nikah masası dar geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2008 00:00

Aksu Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aksu ve Özge Uğur’un nikahında tam 7 kişi şahitlik yaptı.

AKSU Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nafiz Aksu ve Hayriye Aksu çiftinin oğulları Mustafa ile müteahhit Ömer Uğur ve Nilgün Uğur çiftinin kızı Özge, Sheraton Otel’de evlendiler. İki gün önce de başka bir otelde davullu zurnalı kına gecesi yapan genç çiftin nikahında tam 7 şahit vardı.

Nikahta sohbet var

Özge Uğur ve Mustafa Aksu’nun nikah şahitliğini Osman Şahin, Hasan Kartal, Hasan Aksoy, Muzaffer Aksu ve milletvekilleri Salih Kapusuz, Vahit Kirişçi, Nevzat Pakdil, üstlendiler. Nikah memuru ise Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’tu. Ayakta kıyılan nikahta, masanın üzerinde bulunduğu platform, şahitlere dar geldi.

Defteri geline verdi

Nikah masası bu kadar kalabalık olunca farklı sohbet ortamları da oluştu. Şahitler sırayla nikah defterini imzalarken Turgut Altınok da sırtını masaya dönerek şahitlerden ikisiyle muhabbet ediyordu. Gelin ve damat ise diğer şahitlerle sohbet halindeydi. Nihayet biten imza faslının ardından şahitlerden TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, nikah defterini geline verdi.

Balayı Uzakdoğu’da

BİR yıl önce ortak arkadaşlarının verdiği bir iftar yemeğinde tanışan genç çift, yaklaşık 6 ay önce nişanlanmıştı. Balayı için Uzakdoğu’ya giden Aksu çiftinin düğünlerinde Altay, sahne aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!