Şahitkamil, 3 puan peşinde

Güncelleme Tarihi:

Şahitkamil, 3 puan peşinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 14:46

Şahitkamil, 3 puan peşinde

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, ligin 18'inci haftasında 11 Nisan Spor Kulübü'nü kendi evinde 2-1'lik skorla yendi. 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan yeşil-siyahlı ekip ligdeki yükselişine devam etmek istiyor.

BAL'da 18'inci haftada kendi evinde 11 Nisan Spor Kulübü ile karşılaşan ve rakibini 2-1'lik sporla mağlup eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 62 Pertek Spor Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekip rakibini yenerek ligdeki çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Antrenörü Seçkin Göksel, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade ederek şunları dedi:

"Elde ettiğimiz 3 puan serisini devam ettirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Son olarak kendi evimizde 3 puan aldık. Şimdi de deplasmanda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ligde üst sıralara çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Ligde tüm maçlar bizim için final değerindedir. Maç günü teknik ekibimiz ve yeşil-siyahlı kramponlarımız, 3 puan parolasıyla sahada hazır olacak. Ümit ediyorum ki 90 dakika sonrasında gülen taraf biz oluruz ve üst üste 4. maçımızı da kazanırız. Oyuncularıma olan güvenim tam. Sahada ellerinden gelen çabayı göstereceklerinden eminim. Galip gelerek moralli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!