Sahipsiz takım

KOCA Galatasaray sahipsiz mi? Bir yandan aylardır süren, adeta bilmece haline gelen, okuyanlara, yazanlara, bekleyenlere artık gına getiren para sorunları...

Diğer yandan futbolcuların Disiplin Kurulu’ndan aldığı komik cezalar... Afrika Kupası’na Saidou ve Song, zaten bir müddet yok. Bu yetmezmiş gibi Ayhan’a 3, İliç’e de 2 maç ceza veriliyor, yönetimden bir Allah’ın kulu çıkıpta, "Ne oluyor? Bu futbolculara neden bu kadar çok ceza veriyorsunuz?" deyip, hak aramıyor. Herhalde futbolcuların kendi haklarını kendilerinin korumalarını istiyorlar.

Gerets hiç gülmüyor

G.Saray takımı kendi başına bırakılmış... İdmanları izliyorum; futbolcuların sinir katsayıları yükselmiş, en ufak bir olumsuzlukta patlamaya hazır bomba gibiler. Antalya kampından bugüne kadar Teknik Direktör Gerets’in yüzünden düşen bin parça. Gülen bir kare fotoğrafını çekmek mümkün değil. İşte bu G.Saray takımı, her şeyin neredeyse güllük gülistanlık olduğu F.Bahçe ile şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Yapılacakları yapmıyorsunuz, bari hiç olmazsa futbolcuların gönlünü almak için yanlarında bulunun. Ama nerede? Galatasaray’ın son durumu işte bu: Saldım çayıra, mevlam kayıra.
Yazarın Tüm Yazıları