Şahin'den sanayi kuruluşlarına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şahinden sanayi kuruluşlarına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 15:11

Şahin'den sanayi kuruluşlarına ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve yönetimi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesinde ilk olarak Ön Yıldız tekstil fabrikasını ziyaret eden Şahin ve beraberindekiler fabrika genel müdürü Davut Dönmez ile iş hayatındaki gelişmeleri, Anayasa Değişikliği ve halk oylaması hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Fimar Mermeri ziyaret eden heyet Mustafa Emmioğlu ile girişimleri, Anayasa değişikliği ve halk oylamasına değindi. Burada konuşan Şahin, "16 Nisan'da halk oylaması var bu ülkemizin bundan sonraki yönetim sistemini değiştiren ve inşallah kalkınmış ülkelerde olduğu gibi ülkemizin önünü açacak bir sistemi getiren bir halk oylaması cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dolayısıyla seçim çalışmalarına başladık. Bugün organize sanayi bölgemizdeki fabrikalarımızı iş adamlarını ziyaret ediyoruz onların hem bu süreçle ilgili süreçte işleriyle ilgili hasbihal ediyoruz hem de bu süreçte desteklerini istiyoruz. İnşallah Sivas olarak herkes Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye'nin daha lehine olacağı kanaatinde. Zira geçmişte hükümet şekillerinden, koalisyonlardan, hükümet kurulamamasından özellikle iş dünyası çok çekti. Sabaha krizlerle uyandı ve beş yıllık istikrarı içeren cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini iş dünyasına anlatıyoruz. Onlar da benimsemiş durumdalar. İnşallah cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle sandıktan direkt iktidar çıkacak ve bir sonraki seçim beş yıl sonra o zamana kadar icraatlarını gerçekleştirecek. Hükümet düşmesi, milletvekili transferi belli hususların yerine getirilememesi gibi kaoslar, kargaşalar olmayacak. 15 Temmuz ve diğer darbe girişimleri olmayacak. Bunu iş dünyamızla paylaşıyoruz ve onların da 16 nisanda yapılacak halk oylamasına desteklerini talep ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerine devam eden Şahin, Ofisline Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aras ile Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında konuştu. Ardından Onur boya, AK Mermer, İS-KAR ve TEK-SAM firmalarını da ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!