Şahin'den, Başkan Polat'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şahinden, Başkan Polata ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 15:08

Şahin'den, Başkan Polat'a ziyaret

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya'da Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bazı mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretten dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Polat,  milletvekili Mustafa Şahin'in hizmet ve projeler noktasında Malatya'ya önemli katkıları olduğunu söyledi. Polat, Şahin'in, yıllardır birlikte siyasetin içerisinde olduğu bir büyüklerinin olduğunu belirterek, "Daha önce Yeşilyurt Belediyemizin birçok projeleri ve ihtiyaçları için gerek Malatya ayağında, gerek Ankara ayağında yakın takip eden ve rahatlıkla ulaştığımız bir vekilimiz. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde başta Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçelerimiz olmak üzere diğer 11 ilçemizin, yani Malatya'mızın bütünü ile ilgili projelerin, gerek Ankara ayağında gerek Malatya ayağında rahat bir şekilde ulaşarak, birlikte şehrimize hizmet edeceğiz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a görevinde başarılar dileyen Milletvekili Şahin'de, büyükşehirlerin merkezi hükümetin ana damarlarından birisi olduğunu söyledi. Büyükşehir süreci ile birlikte Malatya'ya önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini belirtti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!