Şahinbey'den özel 'Kandil' programı

Güncelleme Tarihi:

Şahinbeyden özel Kandil programı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 15:30

Şahinbey'den özel 'Kandil' programı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, Peygamber Efendimizin doğumunun yıl dönümü olan Mevlid Kandili'ni coşku ve dualarla kutladı.

Şahinbey Belediyesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifleri olan Mevlid Kandili'ne özel bir program düzenledi. Ulu Camii'nde düzenlenen program, Kerkük İlahi Grubu'nun kalplere işleyen ilahileri ile başladı. Ulu Cami'yi dolduran vatandaşlar daha sonra Mustafa Akgül'ün vaazlarıyla huzur bulurken, program İl Müftülüğü Mevlidhanlarının programıyla son buldu.

Şahinbey Belediyesi program sonrasında vatandaşlara Kur'an-ı Kerim, Hazreti Muhammed'in hayatını anlatan kitap ve lokum ikramında bulundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini kutlayarak, "Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'i ve onun mesajlarını daha iyi anlamamız için güzel bir fırsattır. O, rahmet yüklü mesajları ile bütün insanlık için umut vaat etmeye devam etmektedir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz, dünyaya teşrifleri ile ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Böylesine anlamlı bir günde dualarımız eksik olmasın. Tüm İslam âleminin Mevlid Kandili mübarek olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!