Şahinbey'de parklar güzelleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Şahinbeyde parklar güzelleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 11:33

Şahinbey'de parklar güzelleşiyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte parklarda bakım onarım çalışmaları yaptı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hızlı, etkin ve kaliteli bir hizmet sunma anlayışı içinde vatandaşın huzur ve rahatını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Yaz ayları ile birlikte vatandaşların parkları kullanmaya başladığını hatırlatan Tahmazoğlu, ilçe genelindeki tüm parkların bakım ve onarımlarının hızlı bir şekilde yapıldığını ifade etti.

Vatandaşın memnuniyetini önemsediğini kaydeden Tahmazoğlu, "Parklarımızda eksikliği duyulan çocuk oyun gruplarını parklarımıza yerleştirmeyi planlıyoruz. Yaz ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımız parklara giderek, streslerini atacaklar. Ekiplerimiz parklarımızda tadilat çalışmasına başladılar" dedi.

Ekiplerin, bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelen tüm parklarda tadilat yaptığını ifade eden Tahmazoğlu, parklardaki bank eksikliği, aydınlatma, çöp kovaları, sulama, çim yama gibi eksiklikleri ve boyama çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!