Şahinbey Belediyesi’nden bir park daha

Güncelleme Tarihi:

Şahinbey Belediyesi’nden bir park daha
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2017 14:32

Şahinbey Belediyesi’nden bir park daha

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Şahinbey Mavikent 4'üncü Etap Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. 10 bin 743 metrekare alan üzerine kurulan parkta çocuk oyun alanları ile spor grupları, futbol ve basketbol sahası da bulunuyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından yeni bir yaşam alanı kurularak oluşturulan Mavikent projesine yatırımlar devam ediyor. Mavikent 4. Etap’ta yapılan parkın açılışına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış program da dualar okundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent 4. Etap Parkı’nın vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, "Şahinbey Belediyesi olarak, özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi ola bilmesi için yaptığımız proje kapsamında Mavikent Mahallemiz 1,2,3,4 ve 5. Etaplarda 4.788 adet konut yapımı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız şu anda bu evlerde oturuyorlar. Bu nedenle bu bölgede ihtiyaç duyulan cami, market, kasap, fırın, sağlık merkezi, okul ve park yapımları hızla devam ediyor. Mavikent 4. Etap’a yaptığımız parkımızın açılışını gerçekleştirdik.  Bütün konutlara eşit uzaklıkta güzel bir park oldu. İçerisinde ise iki adet basketbol ve iki adet futbol sahası bulunuyor. Bu sahaları ücretiz kullanacaklar. Parkımızın içerisinde oyun gurupları ve spor aletleri bulunuyor. Mavikent Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Park açılışından sonra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, parkı vatandaşlarla birlikte gezerek, çocuklara futbol topu hediye etti.  

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!