Şahin: F.Bahçe bırakmaz

Güncelleme Tarihi:

Şahin: F.Bahçe bırakmaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2006 00:51

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelen F.Bahçe, G.Saray’ı son hafta güldürmez" dedi.

SPORDAN Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, şampiyonlukta Fenerbahçe’nin ipi göğüsleyeceğini söyledi. Şahin, "Son haftalarda çantalar elden ele taşınıyorsa, bazı takımlara teşvik primi veriliyorsa ve bunları bilen ve gören varsa bize isim vermeliler. İhbarda bulunmalılar. Fenerbahçe bu saatten sonra şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırmaz" dedi.

Son yılların en zevkli liginin yaşandığını belirten Bakan Şahin, "Görünen o ki, Fenerbahçe yüzüp yüzüp kuyruğa getirdiği bu ligi bırakmayacak ve Denizlispor’u yenecek. Zaten güçlü bir kadrosu var ve bunu başarabilecek güçte. Ama şampiyonluk mücadelesi ve düşmeme mücadelesiyle gerçekten zorlu ve heyecanlı bir lig yaşıyoruz. Ayrıca son yıllara baktığımızda statlarda yaşanan olaylarda da azalma olması sevindirici. Olayların daha da azalması için tebdirler almak ve daha duyarlı olmak zorundayız" diye konuştu. Yöneticilerin son günlerde verdiği demeçleri anlamakta zorluk çektiğini vurgulayan Şahin, askerlik konusunda ise şunları söyledi: "Bu konuda Savunma Bakanlığı ve Genel Kurmay Başkanlığı ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Profesyonel futbolcuların askere gitme yaşının 35 yaşa çıkarılması isteği var. Bu konuyu Milli Savunma Bakanımızla görüştüm. Bir çalışma yaptıracaktı."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!