Sahayı savaş alanına çevirdiler

Güncelleme Tarihi:

Sahayı savaş alanına çevirdiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 15:28

Sakarya 1. Amatör Küme'de oynanan iki maçta hakemlerin kırmızı kart göstermesiyle çıkan olaylarda 2 futbolcu yaralandı, 1 futbolcu gözaltına alındı.

Sapanca Kurtköyspor ile Hendek Boğazspor arasında Sapanca Kurtköy sahasında oynanan maç ev sahibi ekibin 6-2 üstünlüğü ile devam ederken, hakem, 84. dakikada konuk takımdan bir futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Bu karara sinirlenen Sapanca Kurtköysporlu bir gurup taraftar sahaya girdi. Saha bir anda karıştı. Çıkan kavgada Hendek Boğazsporlu futbolcular Orhan Kaymaz ve Celal Gül çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralı futbolcular Sapanca Sağlık Ocağı’nda ilk tedavileri sonrasında Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi’ne sevk edildi. Çıkan olaylar jandarmanın müdahalesiyle yatıştırıldı. Hakem olaylar nedeniyle maçı tatil etti. İki futbolcusu dövülen Hendek Boğazspor Kulübü Başkanı Orhan Topçu, jandarmanın olaylara geç müdahale ettiğini iddia etti.

Erenler'de oynanan Geyvespor-Erenlerspor maçının 89. dakikasında da olay çıktı. karşılaşmanın orta hakemi Özgür Aygün, rakibine sert girdiği gerekçesiyle Geyvesporlu Yavuz'a kırmızı kart gösterdi. Kart gören futbolcu hakeme saldırıp tartakladı. Polislerin araya girmesi ile Özgür Aygün saha dışına çıkartıldı. Hakem Aygün, maçı bitirdikten sonra polislerin yanına giderek kendisine saldıran futbolcuyu şikayet ederek göz altına alınmasını sağladı.

Hakem Aygün Geyvespor, antrenör İsmail Özen'in ısrarlarına rağmen şikayetinden vazgeçmeyince futbolcu Yavuz, polis merkezine götürüldü. Yavuz bu arada kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!