Sahaya maytap atanlar Trabzonlu olamaz

Güncelleme Tarihi:

Sahaya maytap atanlar Trabzonlu olamaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2012 01:09

Burak Yılmaz’a yabancı madde atan seyirciyi uyarmaya gittiği sırada yanında maytap patlayan Giray Kaçar, “Ben oraya gidince taraftarımız bir şey atmamalıydı” dedi.

Haberin Devamı

G.SARAY maçının 59’uncu dakikasında Burak’a yabancı madde atan seyirciyi uyarmaya gittiği sırada yanında maytap patlayan Trabzonsporlu Giray, “O maytapı atanın Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum. Serçe parma-ğım yandı. Gece boyunca kulaklarımın içinde hep uğultu vardı” dedi.

Daha duyarlı olmalılar

Burak’ın ceza sahasında yerde yattığını ve seyircinin yabancı maddeye atmaya devam ettiğini görünce oraya gittiğini belirten Giray, daha sonra şunları söyledi: “Ben oraya gittikten sonra seyircinin bir şey atmaması lazımdı. Ben oradayım, niye atıyorsun? Onu atan Trabzon-sporlu olamaz. Bunun örneklerini çok gördük. Tolga Ağabey’e de oldu. Seyircinin daha duyarlı olması lazım.”

Trabzonspor’da top başı 29 Aralık’ta

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçından sonra oyuncularına 5 gün izin verdi. Bordo mavililer, ikinci yarı hazırlıklarına 29 Aralık’ta Antalya’da başlayacak..
Bordo mavililer, 6-9 Ocak tarihleri arasında yapılacak “Tuttur.com Cup 2013” turnuvasına katılacak. Bordo mavililer, organizasyonda 6 Ocak’ta Beşiktaş, Wolfsburg, 7 Ocak’ta da Trabzonspor, Werder Bremen takımları karşı karşıya gelecek. Kamp ise 13 Ocak’ta bitecek.

Haberin Devamı

Bu Aslan avlanmalıydı

YEREL gazeteler Trabzonspor’un Galatasaray karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduğunu yazdı. Taka Gazetesi, “Dizlerimizi dövdük”, Kuzey Ekspres Gazetesi, “Bu Aslan avlanmalıydı”, Karadeniz Gazetesi, “Bu seferlik böyle olsun Aslanım. Trabzonspor Galatasaray’ı salladı ama yıkamadı”, Günebakış Gazetesi “Güneş böyle istedi. Bu kafayla Trabzon gitmez” başlıklarıyla maçı okuyucularına aktardı. Gazeteler, taraftarın Burak Yılmaz’a gösterdiği tepkiyi de sayfalarına taşıdı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!