Sahaya çıkacak aslanlar gibi oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Sahaya çıkacak aslanlar gibi oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 19:15

Talisca’ya imza attırırken sözleşmesine “Kendi takımına karşı oynayamaz” maddesi koydurmadıklarını belirten Fikret Orman, “Benfica’ya karşı her iki maçta da sahada olacak ve aslanlar gibi mücadele edecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica (Portekiz), Napoli (İtalya) ve Dinamo Kiev’le (Ukrayna) yer aldıkları B Grubu’ndan üst tura çıkmak istediklerini belirtti. 

Orman iyi bir kura çektiklerini ifade ederek, “Hayırlısı olsun. Şampiyonlar Ligi herkes için zor, çok prestijli bir lig. Şampiyonlar Ligi’nin yüksek bir geliri var. Her takımın kendini göstermek istediği bir yer. İnşallah gruptan çıkarız. Portekiz’e bu aralar üç defa gittim, dördüncüye gideceğiz” diye konuştu.

SORU İŞARETLERİ KALKTI

BEŞİKTAŞ’ın Benfica ile oynayacağı iki maç öncesi, Portekiz ekibinden kiralanan Anderson Talisca’nın bu maçlarda oynayıp oynamayacağı ise kafalarda soru işareti oluşturdu. Kiralık sözleşmelerinin ekseriyetinde “Kendi takımına karşı oynayamaz” maddesi üzerine Beşiktaşlı taraftarlar, en kritik maçta yeni yıldızlarından faydalanamama endişesine düştü.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı taraftarların yüreğine su serpen açıklama ise Orman’dan geldi. Fikret Orman, bu konu üzerine şunları söyledi...

“ÖZEL BİR MADDE YOK”

- BENFİCA ile Anderson Talisca’nın transferi için yaptığımız sözleşmede, özel olarak ‘Kendi takımına karşı oynayamaz” maddesi yer almıyor.

- Anderson Talisca, her iki Benfica karşılaşmasında da oynayabilir. Sahaya çıkacak ve aslanlar gibi mücadele edecek.

Beşiktaş, Anderson Talisca’ya 2 milyon euro bedelle Benfica’dan 1 yıllık kiraladı, 1 yıl da opsiyon aldı. Talisca ise 2016-17 sezonunda Beşiktaş’tan 1.5 milyon Euro garanti ücret alacak.

BAKMADAN GEÇME!