Şahane Damat yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanla nefesleri kesti! - İzle

Güncelleme Tarihi:

Şahane Damat yeni bölüm öncesi yayınladığı fragmanla nefesleri kesti - İzle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 14:05

Şahane Damat 2. yeni bölüm fragmanıyla bu haftada akıllara durgunluk verecek. Star TV'nin yeni dizisi Şahane Damat, ilk bölümüyle ekran başındaki herkese kendini sevdirdi. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak. Melike, Mehmet ile yaptığı evlilik oyunu planında büyük bir pürüz ortaya çıkacak. Bu pürüzün altından ikili kalkabilecek midir? İşte, Şahane Damat 2. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Yeni dizi Şahane Damat yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Sevilen dizi Şahane Damat'ın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Melike ailesine söylediği yalanlar nedeniyle zor günler yaşamaktadır. Mehmet evinde gizli tutulan Diva yüzünden zor günler yaşamaktadır. 

Mehmet ile Melike'yi kurtaracak evlilik oyunu işe yarayacak mı?

2. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

“Kemerleri bağlayın” Mehmet, Melike'nin  şantajına razı olmak zorunda kalır. Melike Diva'yı ve amcasını kimseye söylemeyecek, Mehmet de Melike'nin ailesinin önünde damat gibi davranacaktır. Ancak bir yandan Tahsin'in evine yerleşen Sağlam ailesi, bir yandan Mehmet'in evinde tutulan Diva, bizim sahte nişanlıları çok zorlamaktadır. 
Damadına bayılan Kazibe Hanım her dakika Mehmet'i bunaltırken, Diva da sürekli evden kaçmaya çalışmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi Hayati'nin karısı Suna da özel dedektif tutunca işler iyice karışır.
Tam da bütün Türkiye'nin Diva'yı ve gizemli sevgilisini öğreneceği bir anda, Melike dahice bir hamleyle sorunu çözer ve Mehmet Melike'nin zekasına hayran kalır. İlk defa bu kızın nasıl biri olduğunu anlamaya başlamıştır.  Ancak, bizim tatlı yalancılar daha nefes alamadan, bu sefer de alyans konusu başlarına çok büyük bir dert açacaktır. 
Bu arada Cennet de Tahsin'in Vur-kaç kitabını okur ve Aşk Doktoru'nun vereceği konferansa gitmeye karar verir. Bu ziyaret, ikilinin arasında büyük bir savaşın başlamasına yol açacaktır.

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT 2. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN KONUSU

Melike, gurbetçi ailesini İstanbul'da bir başına namusuyla yaşayabileceğine ikna etmek için, bazı küçük(!) yalanlar söyleyen bir kızdır. Almanya'daki ailesi, an itibarıyla Melike'nin ödüllü bir gazeteci olduğuna, müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır.
Gerçekte ise Melike İstanbul denen vahşi ormanda açlık sınırında yaşamaya çalışan sakar bir kızdır ve habercilik hayallerine ancak bir magazin gazetesinde burç yorumu yazacak kadar yaklaşabilmiştir. En kötüsü de, ailesine aralarında yüzük taktıkları yalanını attığı sosyetik estetik cerrah Mehmet Çırağan, Melike ile değil, patronuyla nişanlıdır!
Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamayı başarır. Öğrendiği skandal ülkeyi sarsacaktır! Ancak o skandalın ucu çok fena bir şekilde Mehmet’e de dokunmaktadır.
Tabii ne Melike ne de Mehmet, yalan ve şantajla başlayan hikayelerinin, onları tüm yalanlarını temize çekecek bir aşka taşıyacağını henüz bilmemektedirler.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Burcu Özberk (Melike)
Ali Ersan Duru (Mehmet)
Nükhet Duru (Peri- Diva)
Erhan Yazıcıoğlu (Hayati)
Mesut Yılmaz (Tahsin - Aşk Doktoru)
Hande Kaptan (Cennet)
Anıl İlter (Engin)
Leyla Göksun (İknur)
Köksal Engür (Remzi Dede)
Selen Uçer (Kibar)
Mert Carim (Tufan)
Binnur Şerbetçioğlu (Kazibe)

 



BAKMADAN GEÇME!