Şahane Damat 8. bölüm fragmanında Melike artık seçim yapmak zorunda!

Güncelleme Tarihi:

Şahane Damat 8. bölüm fragmanında Melike artık seçim yapmak zorunda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 11:51

Şahane Damat 8. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Melike artık seçim yapmak zorunda kalıyor. Peki Şahane Damat 8. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? Mehmet'in hayalleri dizinin yeni bölümünde gerçek olacak mı? İşte Şahane Damat 8. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Şahane Damat 8. bölüm fragamnında; Melike seçim yapmak zorundadır; ya Mehmet’i yani kendi mutluluğunu seçecektir ya da İlknur’a boyun eğip Mehmet’ten ayrılarak Mehmet’in hayallerini ve hastaneyi kurtaracaktır. Sırat köprüsündeki Melike’nin tercihi hangisi olacaktır? Acaba İlknur verdiği savaşı kazanacak mıdır?

Peki, ya Mehmet? Tam da Melike’ye aşkını ilan etmiş ve hayatında ilk kez zincirlerinden kurtulmuşken, onun tüm bu yaşananlar karşısındaki davranışları nasıl olacaktır?

Öte yanda ise Tahsin ve Cennet ikilisinin durumu iyice karışmış durumdadır. Cennet engel tanımaz bir tavırla koşar adım Tahsin’e doğru ilerlerken, Tahsin neden ondan kaçmaktadır? Nereye kadar Cennet’e karşı koyacaktır?

Şahane Damat eski bölümlerde; Melike’nin yaşadıklarının ağırlığına daha fazla katlanamayarak patlaması ve “Şahane Damat” yalanının açığa çıkması herkes için büyük bir şok olur. Kazibe de anında kararını vermiştir; artık o ve ailesi için bir an önce Afyon’a gitmekten başka seçenek yoktur!

Haberin Devamı

Cennet sırf köye dönmemek adına Tahsin’in karşısına şok edici bir teklifle çıkar. Melike ise tüm süngülerini önceki gece o nişan sırasında düşürmüştür, kaderini razıdır. Peki, Mehmet bu gidişe sessiz mi kalacaktır? Melike’yi bir daha görmemeyi göze mi alacaktır? Mehmet’in, İlknur ve Melike arasında yapacağı seçim bu sefer hangi tarafa yönelik olacaktır? Her şey bir yana, İlknur’un tüm bu yaşananlar karşısında atacağı son kurşun nedir? Ve kimi yaralayacaktır!

Melike ilk kez tüm korkularını bir yana bırakıp Mehmet’i öptüğünde, Mehmet’in kendisini geri çekeceğini hayal dahi etmemiştir. Bu Melike için büyük bir yıkımdır, ancak onu asıl yaralayan Mehmet’in nişan yüzüğünü İlknur’a tekrar taktığını öğrenmesidir. Ve işte o anda Melike kararını verir; Mehmet’in gitgellerinden yorulmuştur, artık bu “oyun” sona ermelidir.

Mehmet ise bir yanda verdiği “söz” bir yanda Melike’ye olan hisleri arasında tamamen sıkışmıştır. Bu sıkışıklık onun her zamankinden daha agresif bir tutum takınmasına yol açar ve piyango da günün sonunda Engin’e çıkacaktır.
Gerek Cennet gerek de Tahsin, Melike’yi verdiği karardan vazgeçirmeye çalışırlar. Fakat, her şey üst üste gelmektedir ve Hayati ile Kazibe ertesi gün nişanı yapmak için çoktan sözleşmiştir bile kimselerin haberi olmadan. Mehmet’in tüm ümitlerini kaybettiği anda gelen bu sürpriz nişan organizasyonu, Mehmet ile Melike’nin arasındaki buzların erimesine sebep olabilecek midir? Acaba Mehmet yakaladığı bu son fırsatı nasıl değerlendirecektir? Peki, Melike tüm gerçekleri itiraf etme kararının arkasında durabilecek midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!