Şahane Damat yeni bölüm öncesi 4. bölüm fragmanında beklenmedik olay!

Güncelleme Tarihi:

Şahane Damat yeni bölüm öncesi 4. bölüm fragmanında beklenmedik olay
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2016 22:30

Şahane Damat 4. bölüm fragmanında birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Star TV'nin herkes tarafından beğenisini kazanan dizisi Şahane Damat, yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde yaşananlar herkesi şaşırtacak. Mehmet ve Melike'nin ilginç yakınlaşması şoke edecek. İşte, Şahane Damat 4. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte...

Haberin Devamı

Mehmet ve Melike’nin banyoda yaşadıkları yakınlaşma sonrası kendilerini kaptırdıkları romantizm duygusu, Albay’ın Diva’nın olduğu eve yaptığı baskın sonucunda yarım kalmıştır. İki çılgının Diva’yı saklayabilmek adına, Albay’a çevirdikleri son numara ise Şeytan’ın bile aklına gelmeyecek cinstendir.

Ertesi sabah hem Albay hem de Kazibe tehlikesini savuşturmuş olmanın rahatlığıyla hareket eden Melike ise hiç ummadığı bir yerden darbe alır. Mehmet önceki gece banyoda olanlardan belli ki rahatsızdır ve Melike’ye hiç olmadığı kadar da “arkadaşça” davranma çabasındadır. Ayrıca, Mehmet başta kendisi olmak üzere Melike’ye de sürekli hatırlatmaktadır; ikisinin oynadıkları sadece bir oyundur ve ayrıca o nişanlıdır!

Mehmet her ne kadar kendini Melike’den uzak tutmaya çalışsa da özellikle Engin’in her fırsatta Melike’ye yazıyor olmasına katlanamamaktadır. Melike tabii ki Engin’e karşılık vermemektedir, fakat bu Mehmet’in delirmesine engel teşkil etmez. Türlü türlü oyunlarda Engin’i, Melike’den uzak tutmaya çalışan Mehmet, sonunda kendini fazla açık eder. Engin de durumdan şüphelenir ve düşündüklerini İlknur ile paylaşır.

Haberin Devamı

İlknur’un artık yapacağı tek bir şey vardır; Mehmet ve Melike’yi kendi gözleri önünde tartmak. Bu sebeple Tahsin-Melike-İlknur ve Mehmet olarak dörtlü çıkacakları bir akşam yemeği tertip eder. Ancak, o yemekte yaşananlar İlknur’un kendi kazdığı kuyuya düşmesine sebep olacaktır!

Şahane Damat 3. bölümde; Mehmet ve Melike, İlknur tehlikesini yine şahane bir bahaneyle atlatırlar. Ancak, Mehmet'in İlknur için hissettiği suçluluk duygusuyla başetmek için bahaneden fazlasına ihtiyacı vardır. Çünkü, kanadı kırık bir güvercinin neden olduğu romantik gece, Mehmet'i tahmin ettiğinden çok daha fazla sarsmıştır. Vicdan azabının acısını Melike'den çıkartan Mehmet, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Acıtma sırası Melike'dedir ve Melike aşkına rağmen bu sefer dilini hiç esirgemeyecektir.Hayati, yazdığı burçlarla Diva'yı kontrol etmeyi sürdürsün diye Melike'ye müthiş bir teklif yapar.

Haberin Devamı

Bu teklif, Melike'nin hem habercilik hayallerini gerçekleştirmesini hem de klinikte Mehmet'le birlikte olmasını sağlayacaktır. Ama aynı teklif, Melike'nin Engin'in de dikkatini çekmesine yol açar. Tüm reçetelerini muhtemel bir Melike-Mehmet aşkının başlamasına adayan aşk doktoru Tahsin ise, bir tek Cennet denen mikroba yazacak reçete bulamamaktadır. Bu almancı gülü, dedesinden kalma caanım eşyaların canına okumakta ve Tahsin'i delirtmektedir. Alemlerin en damatçı kaynanası Kazibe ise, bir yandan Mehmet'in ailesiyle birlikte kızını adabıyla istemesi için tuttururken bir yandan da oğlu Tufan'ı köydeki evin hisselerini satın alması için Afyon'a yollar. Ancak herkesin kaderini değiştirecek olan sürpriz, Tufan'ı otogarda beklemektedir.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!