Şahane Damat 3. son bölümde sürpriz dakikalar!

Güncelleme Tarihi:

Şahane Damat 3. son bölümde sürpriz dakikalar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 17:19

STAR TV'nin yeni dizisi Şahane Damat 3. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Salı akşamlarının yeni eğlencesi olan Şahane Damat dizisinin son bölümünde sürpriz dakikalar yaşandı. Mehmet ve Melike'yi bir araya getiren ne? Şahane Damat 3. son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Star TV'nin yeni dizisi Şahane Damat 3. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dizinin son bölümünde Mehmet ve Melike, İlknur tehlikesini yine harika bir bahaneyle atlatarak rahatlıyorlar. Fakat Mehmet'in çektiği vicdan azabı işleri değiştirecek midir? İşte, Şahane Damat 3. son bölümde yaşananlar..

ŞAHANE DAMAT DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mehmet ve Melike, İlknur tehlikesini yine şahane bir bahaneyle atlatırlar. Ancak, Mehmet'in İlknur için hissettiği suçluluk duygusuyla başetmek için bahaneden fazlasına ihtiyacı vardır. Çünkü, kanadı kırık bir güvercinin neden olduğu romantik gece, Mehmet'i tahmin ettiğinden çok daha fazla sarsmıştır.
Vicdan azabının acısını Melike'den çıkartan Mehmet, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Acıtma sırası Melike'dedir ve Melike aşkına rağmen bu sefer dilini hiç esirgemeyecektir.
Hayati, yazdığı burçlarla Diva'yı kontrol etmeyi sürdürsün diye Melike'ye müthiş bir teklif yapar. Bu teklif, Melike'nin hem habercilik hayallerini gerçekleştirmesini hem de klinikte Mehmet'le birlikte olmasını sağlayacaktır. Ama aynı teklif, Melike'nin Engin'in de dikkatini çekmesine yol açar.
Tüm reçetelerini muhtemel bir Melike-Mehmet aşkının başlamasına adayan aşk doktoru Tahsin ise, bir tek Cennet denen mikroba yazacak reçete bulamamaktadır. Bu almancı gülü, dedesinden kalma caanım eşyaların canına okumakta ve Tahsin'i delirtmektedir.
Alemlerin en damatçı kaynanası Kazibe ise, bir yandan Mehmet'in ailesiyle birlikte kızını adabıyla istemesi için tuttururken bir yandan da oğlu Tufan'ı köydeki evin hisselerini satın alması için Afyon'a yollar. Ancak herkesin kaderini değiştirecek olan sürpriz, Tufan'ı otogarda beklemektedir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 12 Temmuz Salı
Yayın Saati: 20.00

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜM İZLE

ŞAHANE DAMAT 3. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Mehmet, Melike'nin şantajına razı olmak zorunda kalır. Melike Diva'yı ve amcasını kimseye söylemeyecek, Mehmet de Melike'nin ailesinin önünde damat gibi davranacaktır. Ancak bir yandan Tahsin'in evine yerleşen Sağlam ailesi, bir yandan Mehmet'in evinde tutulan Diva, bizim sahte nişanlıları çok zorlamaktadır.

Haberin Devamı

Damadına bayılan Kazibe Hanım her dakika Mehmet'i bunaltırken, Diva da sürekli evden kaçmaya çalışmaktadır. Bunlar yetmiyormuş gibi Hayati'nin karısı Suna da özel dedektif tutunca işler iyice karışır.

Tam da bütün Türkiye'nin Diva'yı ve gizemli sevgilisini öğreneceği bir anda, Melike dahice bir hamleyle sorunu çözer ve Mehmet Melike'nin zekasına hayran kalır. İlk defa bu kızın nasıl biri olduğunu anlamaya başlamıştır. Ancak, bizim tatlı yalancılar daha nefes alamadan, bu sefer de alyans konusu başlarına çok büyük bir dert açacaktır.

Bu arada Cennet de Tahsin'in Vur-kaç kitabını okur ve Aşk Doktoru'nun vereceği konferansa gitmeye karar verir. Bu ziyaret, ikilinin arasında büyük bir savaşın başlamasına yol açacaktır.

BAKMADAN GEÇME!