Şahan Gökbakar'dan kişi başı 3 bin 700 TL'lik bilet!

Güncelleme Tarihi:

Şahan Gökbakardan kişi başı 3 bin 700 TLlik bilet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 11:55

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Roland Garros finallerini yerinde izledi. Şahan Gökbakar eşi ve kardeşiyle birlikte gittiği Roland Garros finalini izlemek için paraya kıydı.

Haberin Devamı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın Roland Garros finallerini eşi ve kardeşiyle izlemek için kişi başı bin 125 euro ödedi.

Tenis sevdalıları, son 2 gündür gözünü Paris’e dikti. Dünyaca ünlü isimlerin final maçlarını izlemek için akın ettiği Fransa’da Türkiye’den de çok ünlü bir isim vardı. Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar ve kardeşi Togan’la Roland Garros Kadınlar Finali’ni yerinde izledi. Ünlü komedyen, Garbine Muguruza’nın Serena Williams’ı yendiği tarihi ana tanıklık etti.

ALAY KONUSU OLDU
Şovmen, heyecanı doyasıya yaşamak için de kesenin ağzını açtı ve kişi başı 555 euro’luk 1. kategori yerden bilet aldı. 10 yıl profesyonel olarak tenis oynayan Şahan Gökbakar, buradan fotoğraf çektirip zafer işareti yaptı. Ünlü komedyen, dün Novak Djokovic ile Andy Murray arasında oynanan erkekler finalini izlemek için ise kişi başı bin 125 euro’luk biletlerden aldı.

Şahan Gökbakar, paraya kıyıp Paris’in yolunu tutarken ‘tenis kortlarında çektirdiği boy boy fotoğraflarıyla şov yapan’ Hülya Avşar, maçı herkes gibi evindeki tv’den izleyerek alay konusu oldu.

Haberin Devamı

EKONOMİK HÜLYA
Tenis sporuna merakıyla bilinen Hülya Avşar, paraya kıyıp Paris’e gitmek yerine Roland Garros Turnuvası’nı evindeki televizyondan seyretti. Avşar Kızı, maç görüntülerini TV’den çekip instagram’da paylaşınca da herkesin alay konusu oldu…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!